Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz micafighter #100552 üzenetére
Persze, irtam mar. Ha nem olyan ember volt aki akkor eladott bazi sokat es az egy het turelmi ido utan kivette az osszes penzet + eltunt, vissza fogják kuldeni a penzt, revoke screenshottal nagyon nem lehet vitatkozni. Egyelore még nem izgulok a 3 euromon, a jateknak viszont mar integethetek, mert a humbli reg lejart...vagyis...nincs olyan aki vett belole 1$/bta-t ,es most még talán ki lehet potolni?
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
tomsolo
addikt
Változott a TOC a ubi oldalán, olvasom hogy:
"Mi lépéseket tehetünk annak érdekében, hogy ellenőrizzük a megadott adatok helyességét, beleértve a vonalas vagy mobil telefonszámokat, e-mail címeket, melyeket sajátként vagy a szülők, gondviselők címeként adott meg, ha alkalmazható. A kiskorúak, és más Felhasználók védelme érdekében, valamint a csalás elkerülésének érdekében, ön beleegyezik, hogy elküldje a szükséges jogosításokat és támogató dokumentumokat az UBISOFT részére kérés esetén e-mailen, faxon vagy postán. A kért dokumentumok tartalmazhatják a nemzeti személyazonosító igazolványának vagy útlevelének másolatát."
ez is szép:
"...Bármikor, automatikusan és saját belátásunk szerint felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük a Fiókját és azon képességét, hogy egy vagy több Szolgáltatást vagy a Szolgáltatások részét használni tudja, abban az esetben, ha:
a Fiókja több mint hat hónapja inaktív és nincs hozzáférése a fizető funkciókhoz;...."[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
NyMRooD
őstag
válasz tomsolo #100557 üzenetére
És még az is benne van, hogy bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül, megszüntethetik a szolgáltatást. Szép. El is lehet utasítani, úgy, hogy felhagysz az Uplay használatával.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
tomsolo
addikt
Ööö, most akkor mennyi is az ÁFA?
Influent DLC - 日本語 [Learn Japanese]
Subtotal (excl. VAT): 0,78€
VAT at 27%: 0,21€
Total: 0,99€[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Vertigo18 #100564 üzenetére
Én beléptem
Más, rohadt érdekes, hogy a PoP két része is (WW és a 2008-as reboot), ha uplay shop-ban veszed nem Uplay példányt kapsz (legalább is korábban így volt, a PoP WW-ből Tagés-t kaptam), de karácsonykor gamersgate-en volt uplay-es is.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #100557 üzenetére
"abban az esetben, ha: a Fiókja több mint hat hónapja inaktív és nincs hozzáférése a fizető funkciókhoz"
Vagyis inaktív fiók, amin nincs megvásárolt játék, én legalábbis így értelmezem. Régen a freemail is törölt, ha nem léptél be 3 hónapig, igaz, ma már csak inaktiválják, és ha belépsz, újra fogadja a leveleket.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Heavyrain
őstag
Humble Bundle-nek ma kell érkeznie?
-
törölt tag
válasz Heavyrain #100573 üzenetére
2 hét pihenőt tartanak, korábban volt már szó róla.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
echterion
nagyúr
válasz tomsolo #100571 üzenetére
Hát, venni kell valami fél eurós vackot, aztán beaktiválni. De akinél ez felmerül, annak úgy sincs szüksége az uplay-re.
(#100572) sixpak: Én most a The Crew kipróbálása miatt (passz, hogy hogy került rá...) felraktam a klienst, de előtte azt se tudom, mikor léptem be.
(#100578) orichalcos: Ez faja, de még a listát se tudom itthonról megnézni, mert innen nem elérhető. Esetleg más link van hozzá, hogy konkrétan milyen címekkel fut most?
-
tomsolo
addikt
Ez mondjuk hardver, de hátha van akit érdekel:
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz tomsolo #100584 üzenetére
Eddig is szétcseszték, mindegy ezeknek az ár
De EA-n legalább MINIMÁLIS védelem van..én megvettem a R6 Sieget nem olyan régen..gyalázat ami ott megy, az minden csak nem AAA termék..de az ára persze az.Én oroszoktól vettem (Uplayen nincs régiózár, nem kell VPN meg semmi, s angollá lehet tenni) így jóval olcsóbb volt, de még ezt az árat is sokallom érte. Maga a gameplay jó lenne, de az amit az Ubi szolgáltatásként nyújt az botrányos. Nincs normális ranked rendszer, a meccsmaker egy vicc, a szerverek esnek kelnek, csalás elleni védelem még annyi sincs, mint a többiben, hogy legalább mutatóban valami..
Szóval a multi nagyon fapados..ami egy multira kihegyezett játék esetében mondjuk nem a legjobb dolog..szóval ha valamire az EA szolgáltatása köröket ver ott már nagy baj van
Btw: vajon létezni fog csalás mentes online FPS valaha? (tudom, vegyek konzolt)
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
Csapoati
nagyúr
Best buy topikból folytatva:
pigster ezt mondta az Origin Access kapcsán: Hát igen, sanszosabb, hogy a 12 x 5$ = 60$ -ból azért már megveszi, ami kell.
Viszont egy évre csak 30 dollár, nem 60.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sagem
addikt
válasz Csapoati #100591 üzenetére
Én nem látom az ajánlatot a régió miatt (most nincs kedvem proxyzni teljes évre előre fizetve csak 30 dollár lenne? Az teljesen faxa. 60 dollár is kb. 17,5 ezer Ft lenne, abból egy darab friss AAA játék jön ki.. Ok, cserébe nem kell rá mondjuk fél évet várnod, hanem egyből tolhatod, de így több mindent kipróbálhat az ember.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
tomsolo
addikt
válasz Csapoati #100591 üzenetére
Számomra alig van értékelhető cucc originen, amit eddig bevillantottak arra a szemöldököm se emelem fel.
A This War of Mine az egyedüli ami érdekesebb mert ez eddig csak steamen és gogon volt kapható, ezek szerint bekúszik belőle egy időzárás példány origin alá - ez érdekesebb lehet, de:
Multi címeknél még csak megértem, de ehhez gondolom folyamat net kell - különben hogyan ellenőrzi?
Az ilyen cuccokat meg annyira nem szeressük.
-
tomsolo
addikt
Új indiegalabundle érdekes lehet akinek nincs meg belőle sok:
3,89$-ért Darksiders, Redfaction Guerilla, Alien Rage, Sniper: Ghost Warrior 2 Collector's Edition plusz még sok más sornövelő
-
-
tomsolo
addikt
Rfactor vót már bundliba? - 1,49 az egész pakk
Szerk: ja volt már mindegy, megint van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest