Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz djculture #101430 üzenetére
Coopban nem tudod a divisionben ellopni a másik cuccát. Mindenki saját dropot kap, lehet hogy a másiknak sokkal jobb cucc esik, de nem tudod elvenni mert azt csak ö veheti fel. A dark zone az meg egész más tészta, oda haverokkal mész coopban aki nem fog seggbe lőni.
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #101453 üzenetére
Csak ott elfogyott.
Amúgy se terveztem megvenni, csak gondoltam megnézem kinél hogy van meg hasonlók, aztán ki tudja.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Tökmindegy több mint 1 éves játék kieggel együtt se ér ennyit.. Ahogy ismerem ezeket még lesz egy újabb kiadás is új dlc-vel ha elfogy a lé. xpand óta ismerem ezt a készitőbrigádot azt is kiadták 4 féle verzióban abból kettő van a steam-en a sima meg az xtreme, de volt még ultra extended is azt kaptam annak idején a geforce 6600-hoz. Tippmixen megfogadnám hogy ezek után is lesz még bővítési ötletük csak az már sp-vel se lesz ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz FollowTheORI #101435 üzenetére
De nem vagy egyedül nekem is tetszettek a sirok általában, de a gyere vissza később néha kicsit idegesítő azért.
-
eami
veterán
válasz djculture #101459 üzenetére
azért ne sírj már tele egy százas zsepit mert a tavalyi év egyik legjobb játékához ingyen kaptunk egy nagyobbacska kiegészítőt. brühühühü Amúgy bőven megéri ma is a 12k árat ha egyáltalán nincs meg.
szerk: egyáltalán nem fogom bánni ha még lesz bővítési ötletük... és el nem fogod hinni ők is pénzből élnek.
(#101462) djculture: jogos, kicsit én is átestem a ló túlsó oldalára Mindenesetre messze jobban becsülöm amit a Techland csinál, mint 1-2 másik kiadó / fejlesztő.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xboxos Quantum Break melle minden elorendelonek jar egy ingyen Window 10es PC-s letoltokod is. Teli lesz az apro QB kodokkal.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Gog :
Ingyenes The Consortium: Master Edition
-
djculture
félisten
Quantum Break PC minimálja:
Operációs rendszer: Windows 10 (64 bit)
DirectX: DirectX 12
CPU: Intel Core i5-4460, 2.70GHz vagy AMD FX-6300
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R7 260x
Videokártya memória: 2 GB
RAM: 8 GB
Szabad hely a merevlemezen: 55 GBNa akkor ki is használ itt tovább win7 meg 8.1-et ? Ehhez kötelező lesz a 10 és itt van a nyakunkon a megjelenés Április 5
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #101467 üzenetére
Az használja továbbra is, akit nem izgat a Quantom Break. Engem nem vonz semennyire és bár Win10-et használok, ha még régebbi lenne, akkor sem váltanék csak emiatt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
Már csak az a kérdés MS Store exclusive lesz e...
És lesz e régiós kiskapu.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
djculture
félisten
Need for speed pc verzió is kijön március 17-én eu-ban, március elég húzós hónap lesz.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz djculture #101467 üzenetére
Kérdezd így inkább helyesen: ki akar játszani egyáltalán a QB-el?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz ollie #101475 üzenetére
Az adminnak, aki nem tudta hol van: "Új (nem OFF) Topik itt!"
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
CR2025
csendes tag
Azt nem tudjátok hogy bundlestars oldalán hogy tudok dollárban vásárolni?
Egy "kicsikét" olcsóbban jönnének úgy ki dolgok. -
nagyúr
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #101480 üzenetére
Hát azt nem tudom mert ma is mindenhol az új assassin creedet hirdette az 576, Chronicles meg a franc se tudja mi. Már el is megyek mellette nem kell...
-
arty
veterán
válasz BasketWink #101434 üzenetére
"cod mw2 kb 3 óra volt a 2. legnehezebben... azóta nem játszok coddal"
kifejezném kétkedésem füllentést gyanítok.
ha speedrunner vagy, akkor persze nemszóltam!szóljon crytek, a codjátékos referenciánk tudom h anno lemérte!
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Crytek
nagyúr
Az pont kimaradt a mérésből
Cod 1 - 5 óra 21 perc
Cod 2 - 5 óra 36 perc
Call of Duty 4 - 4 óra 1 perc
Call of Duty Black Ops 2 - 5 óra 24 perc
Coll of Dury Black Ops 3 - 7 óra 53 (mondjuk itt bugos volt sok helyen de ha azt nem veszem bele akkor is 7 óra felett van ami kb rekord Cod idő )
De a kedvetekért majd feldurrantom valamelyik nap már engem is érdekel de tuti nincs 4 óránál rövidebb Cod.Next PC Upgrade: 2022
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #101472 üzenetére
Windows Store-tól mentsen meg minket a Jóisten!
Random topikban Pocok256 esete a teszkógazdaságos Tömbradírral, ez részeiben volt már Best Buy topikban, de repült a múlt heti offokkal együtt.
Utókornak:
"Itt is felhívnám szerencsétlen leendő vásárlók figyelmét, hogy véletlenül se vegyenek semmilyen ms store játékot pc re főleg ne ezt. V-sync kikapcsolhatatlan refresh rate állíthatatlan exclusive fullscreenbe képtelenség kitenni. (nincs rá opció) FPS kijelzést nem lehet bekapcsolni se fraps se msi afterburnerrel. Felvenni nvidia experiencel streamealés miatt lehetetlen hisz nem jön be a felület. Egy raklap .""cfg buhera?"
"Windows lockolja a könyvtárat max linux alol férnék hozzá... Adminként sem tudom szerkeszteni és a beállításai fő része pedig regeditbe van amit végképp nem lehet szerkeszteni hiába mentem felül azonnal visszaírja a winfos."
Ez egy GfWL Marketplace játékról is készülhetett volna 2006-ban. Mikroszofték semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek.
más
Míg el nem felejtem.rovat
5% permanens zakció a Gamesplaneten @forUNCUT csoportos forradalmárkodásért :1) Sign up to Gamesplanet using your Steam account. If do you have an account already, connect it to steam from the "Social Login" tab in your account.
2) Then visit www.foruncut.com – It'll redirect you to the Steam group, which you shall become a member of.
3) Once done – wait for at least 10 minutes (that's the time Steam needs to update cached API results)
4) Visit Gamesplanet through this link: https://foruncut.gamesplanet.com
5) You're then done and 5% group discount are applied to your GP account. You'll see the discount applied, once you add a game to the cart.más
s ha már linkbányászat
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
nagyúr
válasz cskamacska #101486 üzenetére
Pedig lehet hogy jobb ha elkezdessz barátkozni a gondolattal... nekem megvan a TR ott és szerencsére ezek pont nem érdekeltek egy fikarcnyit se... játszottam és szórakoztam és arra ott is jó volt 100%.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
micafighter
nagyúr
válasz FollowTheORI #101488 üzenetére
Pontosan így vagyok vele én is. Nem is olyan játékról van szó amivel kiadáskor nagy gondok lettek volna hogy cfgbe kell turkálni hogy egyáltalán elinduljon, meg nem is olyan játék amit szénné lehetne modolni.
-
nagyúr
Ahhaha... best buy!
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz FollowTheORI #101491 üzenetére
Ez sem volt rossz.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
micafighter
nagyúr
Majd 1dolláros bundliba behúzzuk
-
i2k
őstag
“Dying Light is one of the most exciting survival games around and what’s more – it’s Oscar season so what better time than now to head to the Hollywood hills,” GAME UK retail MD Charlotte Knight said.
“We know our community like to get in character and will have no doubt been inspired by the leading actors on the big screen – so this is a really exciting opportunity for any gamer wanting to hit the silver screen in style.”
-
BasketWink
tag
nem lesz idén Assassin's Creed
angolul több infó gamespot
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz micafighter #101490 üzenetére
ettől még a vásárlásoddal segítetted "indulni" ezt a gané MS rencert
aztán majd pár év mulva, ha "sikerre vitték", mint a gfwl-t majd szopsz az egyik akkori kedcenceddel ... ahol épp kéne frémjelzés, cfg buhera, mittomén.
csak addigra már késő lesz
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
-
arty
veterán
válasz micafighter #101498 üzenetére
nyilván az origin esetén is így van, de ettől még nincs bf4 steamen .... pedig ha anno belebukik az EA...
-
cyberkind
félisten
A régi Steam-es Doom 3-hoz és a REvil-hez fellehet valahogy dobni a feliratozást?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest