Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SenorGrande

senior tag

válasz alratar #93984 üzenetére

"Első alapvető tévedés, ezek nem DLC-k, hanem kiegészítők."

DLC - DownLoadable Content, azaz letölthető tartalom. Hogy ez most lópáncél, skin, térkép, küldetés, új - kockás fülű nyúl - karakter, stb, teljesen mindegy, ez az összefoglaló neve.

Alapvetően nem vagyok DLC ellenes, ha valamihez valami érdekel, megveszem, de ahogy már a Borderlands 2 esetében többször is kifejtettem, az igenis zavar, hogy sok játéknál nincs egy összefogott teljes csomag, amit normális áron be lehetne szerezni, hanem megy az ügyeskedés a zsetonért, mert a GOTY nem teljes, emellé az SP-ben sincs benne minden, és a végére rendesen zsebbe kell nyúlni - még akciózások mellett is! - , hogy az engem érdeklő tartalmat beszerezzem. Na ettől viszont nyílik a virtuális-bicska a zsebemben, és igenis lesznek játékok, kiadók, akiket bojkottálni fogok. Nyilván ezt ők meg sem érzik, de akkor sem vagyok hajlandó az ilyen hozzáállást támogatni.

Ezt most úgy általánosságban írtam, Witcher 3 engem nem érint, gépem sincs hozzá, és még az első két részhez sem nyúltam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

Új hozzászólás Aktív témák