Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Tud valaki valamilyen helyet, ahol van olcsón Dark souls 2 upgrade kulcs?(simát az Scholar verzióra)
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
tomsolo
addikt
Na megjött az új kártya. Meglepő módon már Witcher 3-as kuponokkal dobálják ezeket, jól le fog menni ennek is az ára sztem. Kiváncsian várom a májust hogy a jelöletlen RU(OLD) verzió el fog-e indulni majd és hogyan
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #93245 üzenetére
Nem ennek volt meg olyan szemtelen DRM-je mint az Ubis jatekoknak?
-
nagyúr
válasz #57919488 #93253 üzenetére
Nem szemtelen az, csak frissíteni kell és működik (TAGES oldaláról leszedni a telepítőjét).
Amugymeg, ott a Redditen is leírták hogy a GOG verzióból kiszedett DLL kiiktatja itt is. Azt kell beszerezni és elmenteni valami jó helyre hogy meglegyen és ennyi.
(Ezt nem próbáltam, de elhiszem... nekem csak a GOG-on van meg.)Nekem pl az Universe at War-nél kellett hasonlót csinálnom, ott a GFWL DRM valamiért nem akart működni, így csak a "tört" launcherrel volt hajlandó elindulni Steamen. Így azt beszereztem és eltettem örökre felhőbe.
Amugy vicces mert minden más GFWL-es játékom megy, csak ez nem (legalábbis amikor kellett anno).[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
djculture
félisten
A 2013/márciusi pcgurus stalker clear sky beregelhető GoG-ra.. Dobozosok is regelhetők az első részböl is.
Gamersgate stalkerek is regelhetők a gamespyos kódokat elfogadja a GoG.[ Szerkesztve ]
-
dredbiro
senior tag
Bundlestarson a GTR 2: FIA GT Racing Game most 0.95 €,ennyiért jó vétel,ha még esetleg nem lenne a könyvtárban
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
Frod
addikt
Tuti, hogy ezek a kuponos Witcher-ek csak a GOG-ra szólnak? Infót nem találtam erről még a saját oldalán sem az akciónak. Ennyiért instant buy lenne - ha Steam :/
Do you see the white shadow?
-
djculture
félisten
válasz micafighter #93265 üzenetére
Nvidia oldalán kell. Sajnos renegetg ország ottvan csak pont minket szr lett az nvidia így én a román "ellenséget " választottam.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz micafighter #93267 üzenetére
Nem kellett hozzá semmi csak ezt választottam ki hamár minket kihagytak. Iponban hivatalosan adják a kupont aztán hogy az nvidia mit művel én nemtudom.
-
djculture
félisten
Originen akciózás van. nfs rivals össz dlc-vel 19.9 euro, Dragon Age™: Inquisition 29.99 és egyebek .. Nem olcsók az biztos még így se.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #93269 üzenetére
A Rivalst 5 euróért vettem, a dlc-k nem érnek 3x ennyit. A DA:I viszont szépen megy lejjebb, jövő ilyenkor már bekúszhat az ingerküszöböm alá, meg addigra talán kijátszom az 1-2-t is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz djculture #93257 üzenetére
Sőt, a Steamből kinyert CD key is jo neki.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
chungee
addikt
Estét!
Szeretnék kölcsön kérni SOS-be 1 db TF2 vagy CS kulcsot. Sajnos nem voltam tisztába az új szabályzattal, hogy kulcs megvétele után a piacon 1 hét a türelmi idő. Ígérem visszaszolgáltatom, hiszen már megvan nekem. Előre köszönöm.
-
Dilikutya
félisten
válasz wwenigma #93273 üzenetére
És ott hogy nyered ki? Nálam a Shadow of Chernobyl-nál nincs ilyen opció. A másik kettőnél van, de ott pont mellékes, mivel azok a Bundlestars-ról vannak, így eleve megvan a kulcs. És nem jó a GOG-ra.
Ugyanitt egy Shadow of Chernobyl szerető gazdáját keresi valami hasonló értékű cserében.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DJGABI #93275 üzenetére
Nekem elfogadta a CD Key opcio alatti kulcsot, a kliensben amit mutat.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
addikt
válasz Dilikutya #93276 üzenetére
Nem a Steames aktiválókulcsot eszi meg a GOG, hanem ami Steamen belül a multihoz van. Jobb oldalon a "CD-kulcs". Amit játékon belül is be kell írni.
Régebben a SoC-hoz is volt, de azt nem eszi meg a GOG (próbáltam), most már nincs.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
micafighter
nagyúr
A Sims 3ra és a kiegészitöire volt valami nagyobb szabású akció, vagy csak ugy tudta/tudja beszerezni az ember legálisan az összes tartalmat hozzá ha többszáz € -t költ rá? A Sims 4 is hasonló modellt fog követni úgy látom (megjelent az első komolyabb kieg).
-
djculture
félisten
válasz micafighter #93280 üzenetére
Nemhiszem a sim3-hoz első hónapban 10 kieg jött ki ehhez meg fél év múlva 1
-
Vertigo18
addikt
A sims 3-ra volt egy Origin Humble Bundle pár Sims 3-mal...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
csaba951
veterán
Amikor még "gyenge" volt az USD, Amazonról szereztem be őket -66%, -75% akciókban. Esetleg meg lehet ugyanezt próbálni Nuuvem-en is (ez csak Brazíliában élőknek fog menni). Oroszországból nem érdemes vásárolni, az ottaniban csak az orosz nyelvű változat hozzáférhető. Ha merész vagy, akkor mexikói Origin-es vásárlás is jó lehet.
Így kb. 150 €-ból meg lehet venni az összes, boltban kapható kiegészítőt. Sokkal olcsóbban nehéz lesz megoldani, ha "minden" kell. Esetleg Humble Bundle-val lehet tovább faragni az árból.
The Sims 4 gyakorlatilag bukás lett. Nem nyelték le a rajongók, hogy számos dologban visszalépés történet. Ráadásul egy "teljes" The Sims 3-hoz képest borzasztóan fapados a jelenlegi The Sims 4-es széria. Plusz ugye már a The Sims 3-ban is rengeteg mindent betettek a kiegészítőkbe, ami a The Sims 2 kiegészítőkben már egyszer hozzáférhető volt/már láttuk őket. Erre a The Sims 4-ben gyakorlatilag harmadszor akarják eladni ugyanazokat a kiegészítőket. Na, ez már a rajongóknak is sok!
-
x_o_n
veterán
válasz csaba951 #93283 üzenetére
Nos igen,a lányomnak anno megvettem a sims3 origin bundle keretében a 3-4 kiegészitővel illetve +1 et valami apropoból be lehetett szerezni (valentin nap? ) mégis a pár napig ingyenesen beszerezhető sims2 complete (alap plussz az összes kiegészitő)az amivel játszik inkább,sims 4...az valahogy mintha nem lenne kész teljesen,arra még várunk...
-
alratar
addikt
Nme tudom jó helyen kérdezem-e, de a Super Simple Button Masher progi műkődik controllerrel?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
djculture
félisten
Might and Magic Heroes VI: Shades of Darkness uplayre ez lesz a pcguruban jövő héten..
-
DokiBaxxi
őstag
Szerintetek a The Crew-ra várható valami húsvéti leárazás?
djculture
(#93289) tomsolo
Csak nincs egy autós játékom se, és arra gondoltam, hogy 5-6 e körül nem is rossz[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
djculture
félisten
válasz DokiBaxxi #93287 üzenetére
Gondolj arra hogy 1000forintnál többet nem ér..Beleolvasol a crew topikban írják hogy már alig játszik vele valaki. Gyakorlatilag kinyirta ez a sok szerver csatlakozási gond amit mostanra javitottak de már túlléptek rajta a játékosok. Van más.
Legnagyobb baj amugy hogy ezt látva szerintem a Division játék is így fog járni mert ezek online szervereket normálisan nem tudnak üzemeltetni.[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
válasz djculture #93290 üzenetére
Azt mondjuk igen hallottam, hogy nem igazán MMO a játék, de lenne kivel játszanom. Na mind1, majd meglátom.
Divisiontől emiatt én is nagyon félek, hogy nem lesz rendben az online része. Az elmúlt pár év miatt sokkal jobb lenne, ha nem a Ubifos csinálná
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #93293 üzenetére
Jah megvan ezis, csak a registryből kell kikotorni, mindhárom betehető gog-ra Steam-ről.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
i2k
őstag
válasz Csapoati #93292 üzenetére
Ha tudsz megbízható, és olcsó helyet, ne tartsd magadban, kérlek
G2A-val kímélj, ha lehetA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Csapoati
nagyúr
Én a hardverapróra szavaznék. Bár ahogy látom ott sincs már sok. Én gyűjtögetem a Raptr-ben a pontokat, valami 2 hónapja szedtem ki és adtam el (750 Ft-ért...) egy Dirt 3-at. Még 8 hét és ki tudok venni még egyet.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest