Új hozzászólás Aktív témák

  • djculture

    félisten

    Erre az Ubi-ra már ráférne egy nagy seggberugás már a telepitőfájlokat is sajnálják emiatt nem lesz a pcguruhoz dvd.. Szépen lassan beelőzte már az EA-t a hogyan szivassunk meg mindenkit hozzáállásban.

    "A februári számot telő alá hozni nem volt egyszerű, annak ellenére sem, hogy már január első hetében tudtuk, mi lesz a címlapon, hogy végre összejön a majd egy éven át tologatott Witcher 3 utunk, és még azt se rejtettük véka alá, hogy mi lesz a teljes játékunk. Az utóbbi kapcsán azonban akadt probléma: sajnos a Rayman Origins kiadója, a Ubisoft úgy döntött, hogy nem adja oda a játék telepítőfájljait, és mi magunk se készíthettünk ilyet, így semmiképp se tudtuk volna felrakni a DVD-mellékletre a játékot. A másik problémát az időzítés hozta: a februári számra nagyon kevés tesztelnivaló jutott, márpedig ha még videoteszteket sem tudunk a DVD-re rakni, akkor milyen értéket jelentene egy szinte tök üres lemez?

    Ezért hoztunk egy döntést: a helyzetre való tekintettel a februári PC Guru mellé nem csomagoltunk DVD-mellékletet.

    Ebből igyekszünk nem rendszert csinálni, de mivel a Ubisofttól még három másik játékunk is lesz idén (Might and Magic Heroes VI: Shades of Darkness, Prince of Persia: The Forgotten Sands, The Settlers 7), "

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák