Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz reelc #76433 üzenetére

    konyhanyelven kb: nextgen: köv konzol generáció, amelyeken a keményebb hardver adta lehetőségek miatt mega-brutál játékokat tolhatnál.

    max azért érezheted, hogy reklámszaga van, mert kevés játék valódi nextgen lásd watch dogs, ami 30fps gyengébb textúra stb. és igazából nem lett akkora fejlődés, mit ami mondjuk ps2-ről ps3-ra váltáskor volt. most nagyon lassan rajtolt mindkét konzol, de sztem egy év múlva már csak lesznek olyan játékok, amitől már érezni fogjuk, hogy ez már egy új korszak

    pc-re is használják most már meg sztem mindenre, hogy nextgen ha valami nagyobbat lépsz, de igazából ott szerintem kicsit más a helyzet. persze mondhatjuk, hogy nextgen géped van, ha pentium I-ről váltasz egy mostani komolyabb gépre :)

    hogy mi a nextgen játék? hát szinten nehéz dolog. a legegyszerűbb, hogy ami kijön ezekre a konzolokra az nextgen kategória...lehetne, de egyelőre sehol se jött ki olyan amitől bárki is azt mondaná, hogy hűha. most a PC-sek korszaka van keményen, majd max 3-5 év múlva fog ez változni.

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák