Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    en ugy vagyok vele hogy ritkan veszek pre ordert, de pl szeretem mikor ott virit beaktivalva es mar szamolom a napokat mikor tolthetem mar elore a jatekot. tomb raider mar januarban megvolt pl es nem bantam meg.

    van azert sok jatek amit megjelenes napjan vettem meg mert tudtam hogy ez kell nekem hiaba mennyit er. tony hawk hd ahogy kijott megvettem es ki is maxoltam szepen. de ott a mortal is ami mar dragabb dolog volt ezert felorat szinleltem a baratnomnek hogy most elgondolkozom rajta: jelenleg 143 orat toltam egy meccs olyan masfelperc.

    de volt pl a botanicula ami egyreszt a machinariumhoz kepest egy nagyon egyszeru es rovid jatek volt raadasul pre orderben vettem gogon ugyhogy hogy megjeleneskor kiraktak HIB be par forintert. nem egy ember volt merges erre a huzasra foleg hogy joval gyengebb resz volt mint az elozo. mindenbol tanul az ember.

    szoval azert tobbnyire boldog voltam es orultem hogy ezzel mondjuk tamogattam a snapshot v a pid fejelesztoit is hogy az elso napokban megvettem a jatekukat. hiaba volt mindegyik kesobb bundleben nem ereztem magam hulyenek hiszen jo jatekok es elvezet volt veluk jatszani. en alt ilyenkor csak lelkesen orulok hogy milyen szepen nez ki a hib oldala es hogy mar megint milyen jo jatekokat raktak bele - persze sirhatnek is hogy milyen hulye voltam mar megint:)

    megertem azokat is akiknek a teljes ar draga es varnak hiszen alt 1 honap utan mindig leakciozzak oket, de aki folyamatosan meg azt figyeli hogy mikor lesz 50ft a jatek majd bundleben az sztem nem jatszani akar hanem egy jot vasarolni:). persze az is egy elmeny, mint a feljebb irt elmenyek, szoval ezt mar mindenki maga dontse el hogy melyikbe tarzozik es akkor nem lesz gond

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák