Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Remek ,Borderlands 2 -66% napiban ,ez amazon price matchel 3.39es psycho dlct jelent
Mekkora fail, Tomb Raidernél előjött a pre-purchase oldal,jutalmakkal mindennel[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
CriticalHit
őstag
Tomb Raider-75%
Heroes VI-66%
BorderLands 2 - 66%
LA. Noir -75%hm, nyami, nyami
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
bullseye
addikt
válasz CriticalHit #37755 üzenetére
Be is jött a heavy load...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
warcat
veterán
válasz CriticalHit #37755 üzenetére
Amazon már el is készült a price match-el és ott dollár,az nyamibb
EA: It's in the crate!
-
zone
őstag
Az a vicc, hogy a Nazi Zombie Army eddig is 66% volt, erre kiteszik napi ajánlatnak.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
ayo
veterán
uhh Incredipede 80% az nagyon jo penne
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
amugy eszrevetettek hogy nincsenek kiado csomagok es pl gta complete se lett leakciozva?
http://jateknaplo.blog.hu
-
addikt
Kinetic Void-ról véleménye valakinek? Jó játék (lesz)? (Illetve valahol olcsóbban beszerezhető steam-es változat?)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
slayer006
addikt
Sziasztok
A a gamekeyz.net / gamekeys4u.net oldalak mennyire megbízhatóak?
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Heavyrain
őstag
Nem vásárolhatod meg ezt az ajánlatot. Előfordulhat, hogy a közösségi piac ideiglenesen le van tiltva, vagy fiókod korlátozva van a közösségi piac használatában.
Másnak is ezt írja a Steam Market?
(Nemhiszem,hogy fel lennék függesztve a vásárlás alól,tekintve,hogy nem szegtem meg semmi szabályt)[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Be nem tervezett vásárlás
Tomb Raider I
Tomb Raider II
Tomb Raider III
Tomb Raider IV: The Last Revelation
Tomb Raider V: Chronicles
Tomb Raider VI: The Angel of Darkness
Tomb Raider: Legend
Tomb Raider: Underworld6,26€ --> Steam crads ----> Ingyé vót!
Next PC Upgrade: 2022
-
addikt
válasz Crytek #37776 üzenetére
ezt honnan? steam-en csak olyat látok, amiben benne van az új is, de az már megvan.
jha, vagy egyenként? de akkor kimaradt az Anniversary? :S
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
kmisi99
addikt
Sniper elite nazi zombie megéri azt a 3,7 eurót?
-
-
-
dokken
tag
Mcgame.com 90 Ubisoft játék leárazva. 3,50 / 5 Euro
-
dgabor80
tag
Sziasztok,
Borderlands 2 4-pack-ba betársulnék ha valakinek lenne kedve indítani egy ilyet...
Sztem van azért olyan új, hogy kb 7,5 EUR alá (2200-2300Ft) nem nagyon fog menni...főleg hogy az első rész GOTY is ennyi...
„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming
-
warcat
veterán
válasz dgabor80 #37792 üzenetére
Nem hiszem,hogy az ár lenne gond,inkább az,hogy az alapjáték már annyi akcióban volt,hogy a többségnek már megvan.
De ha már 4-pack,én ajánlom az amazonos verziót,már ha lesz price match(illene)
4-pack ára ~30 dollár lenne,amiből lejön még 15% Gooncave kóddal.
A végösszeg 25.5 USD, fejenként 6.38 dollár, kb 1453 forint. (plusz esetleg utalási stb költség)
Mivel 2 napig él a Steames akció,ezért van idő kivárni mi lesz belőleEA: It's in the crate!
-
kmisi99
addikt
Hát ha lesz ilyen amazonos akció, hogy 1500ft/fő a borderlands 2 akkor már fel is írhattok engem +1 nek.
-
Qmi
tag
Fable Bundle, Annak aki szereti És ki ne szeretné?
-
Szivacs85
tag
Szerintem nem volt még vagy csak én nem láttam:
Witcher 2 4,99 Euró!ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest