Hirdetés
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Borderlands 3
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
Syndicate $4.99
Azért ennyit tán megér nem? (origines)Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
csaba951
veterán
válasz viharhozo #21796 üzenetére
Ezek után már az is kérdéses, hogy biztonságos-e magának az áruháznak megadnod a bankkártya adataidat!
Amit leírtál, az elég komoly biztonsági hiányosságokra utal.(#21801) Niczo
Syndicate
Először én is örültem, de aztán megláttam ezt. Szóval nem, nem ér ez meg még $5-t sem! Egy rossz játék nem lesz jobb attól ha olcsó! Gondolj arra, hogy pár ilyen vásárlásból vehetsz akár egy drágább, jó játékot is! Vagy ennyi pénzért most kapsz egy akciós Orcs Must Die! 2-t, és az legalább jó játék![ Szerkesztve ]
-
-
Hunork
veterán
Megéri. Ha mindenki az ilyen-olyan magazinok/oldalak alapján döntene, akkor folyton az MS termékei (pl. Halo..Jézusom, most komolyan, mitől lett akkora durranás???? ) és az EA játékai, vagy csak a COD-ok gyalulnának... Érdekes a játékmenet, a képességek, szép a kivitelezés... fiam még coop-ban is tolja rendszeresen...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
MoVieFaN
aktív tag
Sziasztok, régóta szeretném a Kingdoms of Amalur-t. Mit gondoltok, ha megvenném ezt a verzió, akkor az aktiválható az Originen gond nélkül, vagy esetleg trükközni kell vele?
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
whatnot
őstag
Már jön is a Borderlands goty
Második résszel meg várok, nincs elég jelentkező a 4es csomagra. -
válasz whatnot #21806 üzenetére
Megkerdezheted steam topicban, ott is van akkora forgalom mint itt.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Hunork
veterán
Fiam a hétvégén lökött el a géptől, ő tolja, nagyon remek gamma! Nem baj, nekem marad a friss Doom 3 a modokkal!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz csaba951 #21802 üzenetére
"Amit leírtál, az elég komoly biztonsági hiányosságokra utal."
Ez nem teljesen igaz. Szinte akármelyik online boltban megcsinálhatod ezt a trükköt (VPNnel beteszed a kosárba az árut, majd megvásárlod normál kapcsolaton keresztül)
Az adatok őrzése és a vásárlás menete amúgy két teljesen különálló fogalom, így kb olyan mint az a kijelentés, hogy ha valaki rosszul úszik, akkor biztosan csapnivaló sakkozó is (mert mind2höz izmokat kell mozgatni).armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
bul07
nagyúr
válasz MoVieFaN #21805 üzenetére
Igen minden gond nélkül , én már kettőt is vettem sorsolásra és nem volt panasz az aktiválással
Syndicate-hoz egy kérdés. A multi része halott vagy vannak játékosok ?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Agyzuzo
addikt
Én megvettem, mert gyűjtöm az FPS-eket. Egyszer végig lehet tolni, szerintem a Homefront-kategória. Nekem az is tetszett.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
8zabi
őstag
Amazon, $5 és jár hozzá egy $5-os kupon, amit januárban lehet felhasználni, így gyakorlatilag ingyen van
mod: ezekre lehet felhasználni a kupont
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Már ha lesz olyan játék amire elhasználod azt a 5$ kupont , mert meg lesz szabva hogy mire lehet
Én is megvetem a Syndicate, csak tetszeni fog
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Most hogy megvetem a Syndicate kaptam két emailt de nem vágom hogy mi is ez, mert nem az 5$ kupon hanem valami más
Szerintetek?
-
viharhozo
addikt
válasz csaba951 #21802 üzenetére
Gondolom, itt is szo volt mar rola, ugyhogy nem akarok jobban belemaszni, de van az elado, aki el akarja adni, vagyok en, a vevo, aki meg akarja venni es van a disztributor, aki ezt meg akarja akadalyozni, hogy o tobbet keressen rajta.
Az elado meg a vevo igy megkapja, amit akar, a disztributor meg huzzon a sunyiba!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ForRedGlory
félisten
11 font a Modern Warfare 3, ami kb. 3828 Ft.
Borderlands 2 14 font, 4872 Ft.
Érdemes benézni. Nem tudom máshol mennyi, melóban nincs időm kutatni, ha van olcsóbb, sorry
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz ForRedGlory #21821 üzenetére
Meglepne, ha hivatalosan elfogadott viszonteladók lennének...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
válasz ForRedGlory #21823 üzenetére
-
v!ct0y
veterán
CSak nem mindegy mivel vették meg azt a játékot
-
mrhitoshi
veterán
válasz csaba951 #21753 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Viszont lennének még sötét foltok.
->Amazonon lehet Paypal-lal fizetni ? Nem szívesen használom a bánkártyát, de ha nagyon muszáj akkor az lesz.
->Meg lenne egy olyan kérdésem hogy, Amazonon vásárolt Steam-es játékokat M.o.-ról is tudom használni ?
Ez a 15$-os MP3 nem is rossz ajánlat amúgy.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
tupacamaru
veterán
válasz mrhitoshi #21826 üzenetére
Nem lehet PP-vel fizetni az Amazon-on és itthonról is tudsz a Steam-es játékokkal játszani. De vétel előtt érdemes tájékozódni mert asszem vannak régiózáras gémek is.
Az MP3 szerintem 5$-t se ér, de ez magánvélemány.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
mrhitoshi
veterán
válasz tupacamaru #21827 üzenetére
hmm.. Mondjuk az Amazon nem az adatszivárgásokról híres.
MP3 nem lett olyan jó ? Nem olvastam utána, csak valahogy megfogott, hogy úúú ez jól néz, kell.
PS4
-
tupacamaru
veterán
válasz mrhitoshi #21828 üzenetére
Akkor hajrá, de ha az előző részek hangulatát keresed benne, azt nem fogod megtalálni. Szerintem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
mrhitoshi
veterán
válasz tupacamaru #21829 üzenetére
Őszintén szólva, nem játszottam az előző részekkel.
Lehet hülye kérdés lesz, de sajnos mostanában nem követem annyira a játék ipart, mely címeket tudnátok ajánlani, amik most tényleg best-buy-nak számítanak ?
PS4
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz maross #21831 üzenetére
Mass Effect széria nagyon bejött, egy jó FPS-t bármikor végig tolok, de nálam a fő szempont a történet, és utána közvetlen a játék mögött rejlő technológia. Annyira nem élem az igazi RPG stílusú játékokat, de a Skyrim-et már tervezem, hogy beszerzem, mert megfogott és tetszik.
TPS-s játékok is jöhetnek, a Deus Ex HR nagyon megfogott.
Elsősorban új játékok iránt érdeklődök, de olyanok iránt, amik most tipikusan jó árban vannak.
Az L.A Noire is kedvencek között van nálam természetesen!
Az I'm Alive felkeltette az érdeklődésem, mint a MP3.(#21832) genndy: Ajaj, azt lehet hanyagolom.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
warcat
veterán
válasz Crytek #21820 üzenetére
Januárban hetente pörgetett leárazások lesznek, a linkelt lista még nem végleges.Ráadásul hó eleje még belelóg a Steam sale-be,a napi akciókra meg price matchet tolnak.Tavaly így aztán ingyen duke nukem forever stb jött össze sokaknak.Nagyon is jól jöhetnek azok a kuponok.
EA: It's in the crate!
-
válasz mrhitoshi #21833 üzenetére
max payne 1-2, homefront, deus ex-hez missing link, skyrim is jo, borderlands 2. Esetleg a 2 batman, nezz rola videot (az ugribugri eleg automatikus, kb egy iranyt kell nyomni, es kalapalni a gombot).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz mrhitoshi #21833 üzenetére
Akkor viszont Batman: Arkham Asylum és Arkham City, ebben a sorrendben. Steamen pont most akciósak is.
Skyrim-jellegű, de posztapokaliptikus: Fallout 3 GOTY, Fallout New Vegas GOTY. (FO3 GOTY dobozos teljesen magyar, sajnos a Stemes nem, de ráhekkölhető a nyelv).Bizony, Dragon Age Origins rpg, az összes kiegészítővel - ráadásul ez hivatalosan is magyar nyelvű (van belőle Ultimate Edition is, ami a GOTY-nak felel meg, csak sajnos ez nem magyar).
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Źşë'
addikt
Batman Arkham City: Arkham City Skins Pack-ot hh levették tőlünk?! de ettől független régiólock mentes nem?
ill. ez mennyire jó vétel?
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
mrhitoshi
veterán
Köszönöm gyors segítségeteket!
Lesz miből válogatnom.PS4
-
Wolverine
félisten
Mivel nem hivatalos viszonteladók, ezért felmerül a kérdés: honnan származik a doboz? Könnyen lehet, hogy leesett a teherautóról, vagy lopott bankkártyával fizettek érte...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ForRedGlory
félisten
válasz Wolverine #21841 üzenetére
Jó ezt értettem eddig is, de ez engemet hol kell, hogy zavarjon? Legálisan megvettem, innentől, ha valakinek gondja van, menjen a dílerhez Itt még jóhiszeműségről sem nagyon lehet beszélni, mert nem sokkal olcsóbb, mint boltban, vagy máshol. Persze nem vagyok jogász, ez tény.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz ForRedGlory #21842 üzenetére
Ismerek pár "szalont", ahol tök jó, 1 éves nyugati autókat lehet vásárolni párszázezerért.
Hajrá, vásárlás után próbáld meg elmesélni egy közúti ellenőrzésen, hogy legálisan vásároltál.Skynet is real. It's called Google.
-
Wolverine
félisten
válasz ForRedGlory #21842 üzenetére
Akkor nyilván az sem fog zavarni, ha egy ilyen esetben vett játékot elvesznek tőled és visszaküldenek a kulcsárushoz reklamálni
-
ForRedGlory
félisten
Hagyjuk
-
sagem
addikt
válasz Wolverine #21841 üzenetére
Az ilyen kulcsos oldalak használata mindenkinek a saját belátására van bízva, nekem spec pont a belinkelt oldallal kapcsolatban jó tapasztalatim voltak, egy éve ott vettem az FM 2012-öt, s a mai napig rendben megy. Egyébként ha jól tudom egy Angol székhelyű cég nevén van a buli, ami egy fokkal jobb, mint a tanzániai, malajziai stb. cégek ..
Mondjuk sok VPN-es cuccot szórnak, bár ezt jelzik, de azért az ilyesmire jó figyelni (leginkább ezért olcsó náluk az ami olcsó, mert vagy a nyelvet kell benne mókolni, vagy régiózáras..)Szerintem az ilyen bejáratott kulcs boltoknak már nem érné meg tönkretenni magukat (kulcs tiltások), mert kb 1 nap alatt kiderülne ha tömegesen tiltanák a cuccaikat, aztán redőny le, így meg évek óta kaszálnak az olcsóbb régiókból beszerzett cuccokon..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
DeFranco
nagyúr
válasz ForRedGlory #21845 üzenetére
Azt hallottam, hogy ujra bevezetik a nemet markat! Kene venni, nem?
-
arfer
senior tag
GMG-n Crysis2 Maximum Edition kuponnal 5.79 ajró. Origin-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest