Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz Bluerainbow #16909 üzenetére

    Ne idegesítsetek, nem elérhető még mindig? :Y Elvileg április óta élesben megy. Csak nem nálunk? :F

    Engem valamiért meghívtak a bétatesztbe úgy 10 hónapja, és anno egész jól működött azzal a 2 tucat B-ZS kat játékkal ami akkor elérhető volt. Leszámítva a 2 hónapot, mikor nem tudott betölteni a két kezdő reklám(hónapokon keresztül csak egy német nyelvű Bank of Scotland, és egy svéd Nordicbet reklámot toltak), és így nem indultak a játékok.
    Cserébe mióta április környékén elérhető lett "mindenkinek", lecsökkentették a "slotok" számát 4-ről 1-re, a játék cserélési időt meg felemelték 3-4 napról 1-2 hétre, viszont lett Risen.

    Amúgy úgy működik, hogy kiválasztasz egy játékot egy szabad játékhelyedre(slot - ezt nem lehet cserélni a cooldown végéig), amit letöltesz mint bármely más GG játékkal tennéd(minitelepítő letölt, majd azt indítva letölti a kívánt helyre magát a játékot). Indítás után bejön 1-2-3 streamelt(azaz csak aktív net elérés mellet megy az egész) reklám(amit át lehet ugorni, de akkor kilép az egészből), és indul maga a játék, amit bármeddig lehet utána játszani.

    GG felületről lehet fejleszteni a helyeket, hogy gyakrabban lehessen játékokat cserélni, illetve több játékot lehessen egyszerre használni, illetve meg is lehet osztani a játékot GG barátokkal. Persze mindezeket pénzért vehető(vagy GG vásárlásokkal kiérdemelhető) Blue Coin-ért, 1-5-10 dolláros részletekben.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák