Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz i2k #143655 üzenetére

    1/4 arányban? Az nem kicsi! Akkor már értem, miért olyan részletes és aprólékos az egész. Kíváncsi leszek az elkészült munkára, de én eddig azt hittem, hogy ez egy rajongói projekt. :DDD
    De ha már szóba került a Stellar Blade. 20 nap múlva megjelenés! :DDD

    Plusz a Koreaiakhoz is eljutott az unrealisztikus női test témája (a nyugat lángokban áll, "a Stellar Blade elpusztítja a nőket és a nőiességet"). A fejlesztők üzenetét nem tolmácsolom, több hazai oldal is lehozta, inkább az eredeti Dél-Koreai anyagot osztanám meg a Maxim jóvoltából (Maxim magazin fotózás jelenetekkel 2018-ból).
    Itt Shin Jae-eun létező testével foglalkoznak (a hölgy is megszólal benne). Néhány napos videó. Elmondható, hogy az a test szkennelés eléggé jól sikerült. :)
    Bár (főleg) hazai és külföldi oldalaknál is megy némileg ribancozás a hölgy személye iránt... Nos... Egy ribanc nem így néz ki. Egy ribanc "kisemmizi" és feléli a testét (és azt lehet látni), ez a leányzó pedig eléggé vigyáz a sajátjára és karban tartja.
    Látszik, hogy azért van munka a testében, illetve áldozat is, mert senki sem születik ilyen testtel. Nyilván az életmódja, az edzése és táplálkozása is egész más, mint a... többségé.
    Mondjuk igaza is van, ezt a testet erre az itteni létedre kaptad, nem érdemes eltékozolni, semmibe venni, ahogy azt teszik sokan, mert ha egyszer az benyújtja a számlát, nos, abban sem lesz sok köszönet. De ez már egy másik téma.

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák