Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    válasz i2k #143334 üzenetére

    [link] - Az akolitus egyik írója soha nem látott Star Warst: A sorozat rendező-showrunnere elmagyarázta, hogy miért
    Annyit tudott róla, hogy van benne egy "kutya"

    Az író-rendező: meleg nő. A stáb kellően diverz. A sztoriban lesz meleg téma is, állítólag.

    "A projekt mögött a Végtelen matrjoska alkotója, Leslye Headland áll, aki az írói csapatát igyekezett változatosan összeállítani, így helyet kapott benne egy olyan tag is, akinek halvány lila gőze nem volt arról, mi fán teremnek a Jedik."

    "Egyszerűen úgy gondoltam, hogy jó lenne egy olyan személy nézőpontja is, aki szó szerint soha nem látott Star Warst" - mesélte Headland, akinek megkeresése meglepte magát a kiszemelt írót is. "Azt kérdezte tőlem: 'Miért akarod, hogy részt vegyek benne? Soha nem láttam Star Warst. Fogalmam sincs róla. Azt hiszem, van benne egy kutya, de nem tudok semmit.'" Headland úgy válaszolt, hogy amellett, hogy kiváló írónak tartja az illetőt, pont emiatt a "tudatlanság" miatt szeretné, hogy ott legyen. "Azt akartam, hogy megkérdőjelezze a narratívát. Nem akarom, hogy én, aki egész életemben rajongó voltam, egyszerűen csak bizonyos utalásokra hagyatkozzak az érzelmi töltet megalkotása érdekében. Azt akarom, hogy ez az érzelmi töltet kiérdemelt legyen, és valaki olyan is leellenőrizze, aki nem túlságosan jártas a témában."

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák