Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    Ki lehet játszani az Xbox Game Pass Ultimate előfizetést

    "Történetünk ott kezdődik, hogy a Microsoft az idei E3-on bejelentette az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatást, ami egy előfizetésben egyesíti a kiváló Xbox Game Passt, valamint az Xbox Live Goldot, némileg olcsóbb áron, mintha mindkettőre külön-külön fizetnénk elő.

    A Microsoft tett ezen kívül egy nagylelkű ajánlatot: az új előfizetők számára az első hónapot 1 dollárért adja. A dolog ezután kezd érdekessé válni: a felhasználók rájöttek, hogy az 1 dolláros kezdő hónap érvényes azokra is, akik már előfizetői vagy az Xbox Game Passnak, vagy az Xbox Live Gold-nak, és hogy ha előfizetnek az Ultimate-re, akkor az előfizetésből hátralevő mindegyik hónapra megkapják az Xbox Game Pass Ultimate-et, azonban a havidíj nem emelkedik meg, marad annyi, amennyiért önmagában a sima Game Passért vagy a Live Goldért fizetnénk.

    A dolog annyira működik, hogy megtehetjük azt is, hogy kibővítjük az előfizetésünket az elméleti maximumig, ami jelenleg 36 hónap (amihez a legjobb, ha akciósan vásárolunk kreditet valamelyik üzletben), majd ráeresztjük a Game Pass Ultimate-akciót, és három évig nyomott áron élvezhetjük a szolgáltatást.

    Ez a dolog természetesen hamar feltűnt a Microsoftnak is, azonban meglepő módon nem korrigálták a dolgot, hanem egy hivatalos blogposztban olyan lifehack-nek nevezték, amit ők is támogatnak (egyelőre még!). Sőt, még lépésről-lépésre le is vezetik, hogyan valósíthatjuk meg a dolgot (csak ők persze azt szeretnék, ha a Game Pass vagy Live Gold előfizetést a Microsoft Store-ból vásárolnánk)."

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák