Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    "Így alakul át a Battlefront 2 lootbox rendszere --- IPON

    Az EA DICE bejelentette, hogy március 21-én élesedik az a patch, amivel behozzák a végleges változtatásokat a fejlődési rendszer és a lootboxok kapcsán. Vagyis: a készítők végre rendbe teszik a játékot.

    Úgy tűnik, hogy az Electronic Art és/vagy a DICE teljesen megadta magát: a képességeket adó Star Cardok és minden más holmi, ami hatással van a játékmenetre, teljesen kikerült a lootboxokból. Innentől kezdve a lootboxokban kizárólag kozmetikai cuccokat találunk majd.

    De itt jön a csavar: ezeket sem lehet majd valós pénzen megvenni, kizárólag a napi bejelentkezésekkel és kihívások teljesítésével szerezhetjük majd meg őket. Ezzel együtt lesz lehetőségünk a pénzköltésre: új külső "megjelenést" vásárolhatunk a hősöknek és harcosainknak, de egyébként ezek is megvehetők lesznek in-game creditekből.

    A Star Cardokat a hősök, karakterosztályok és hajók szintlépései után kapott skill pontokból nyithatjuk majd és fejleszthetjük."

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák