Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz cyberkind #118601 üzenetére

    PCX-nél ritkán rendelek, mert: ált. nincs nekik amit szeretnék, ha meg van akkor máshol olcsóbb.
    Egyszer-kétszer majdnem jó volt, de akkor jött a fillérb.. szállítás, amikor szépen elengedtem a dolgot. Csoda, hogy a nem megrendelt rendelésre nem számítanak fel valamit vagy csak arra, hogy rámész az oldalukra és használod mondjuk a keresőt. :D
    Aszem az utóbbi 5 évben egy darab USB BT-t sikerült összehozni onnan és azt is azért, mert ASAP kellett raktárról és csak ott volt.

    Egyébként még tőlük vettem az F310 gamepademet is ezer éve, amihez semmi számlát nem kaptam, majd mondták hogy elég lesz az email...1 évre rá mikor elromlott, akkor már nem volt elég, aztán utolsó bánatomban mentem a Logitech-hez. Ha emlékszik valaki, akkor volt róla egy posztom is, ahol nulla garijeggyel mentem neki az egésznek...nem volt kedvem akkor se fikázni a boltot, mert minek, egyszeri dolog volt és tök jó lett a vége, de amiket most csinálnak az már szerintem vicc.

    FB-n minden héten akció van. Alig van választék, azok se jó áron. Ezzel még nem is lenne baj, de rendszeresen leugatják a kommentelőket, amikor ezt szóvá teszik, hogy ők már pedig milyen jófejek :D Igazi marketing.
    A kedvencem mikor VGA akciót nyomtak és nem volt elég hogy pont felmentek az árak, még olcsóbb se volt a többi boltot nézve. Annak a vége az lett, hogy nyilvánosan besértődtek és visszavonták az akciót, hogy akkor nesztek. Néha nézem, mert hirdetés feljön, de hát tényleg csak utolsó esetben, inkább csak a kommentekért megyek oda :)

    Amúgy 12 év + X év a gari, tehát csak a kötelezőt szeretik bevállalni, persze ez is úgy van leírva, hogy neked jobb legyen. Aztán ha a világ végén van a hazai forgalmazó, az biztos jobb neked, nekik legalább nem kell dolgozni, hanem te dolgozol meg helyettük.

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák