Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz arty #115025 üzenetére

    Na de majd most!

    Nincs messze az Xbox One egér és billentyűzet támogatása

    A Glorious PC Master Race-nek most már hivatalosan vége mint a botnak.. legalábbis ezt remélik a konzolhuszárok a hír topikjában. ;]

    Hivatalos támogatás marhára nem lenne rossz, RTS játékokra nem kellene azt a szemétre való gamepad-es irányítást ráerőltetni, mint amit szegény Halo Wars is kapott. :( Persze az hogy létezik a hivatalos konzolos egér az nem azt jelenti hogy a játékok ki is fogják használni, ha mégis akkor meg a konzolegeresek csak a Windows 10 - Windows Store rabigájában senyvedőkkel tudnak majd együtt játszani.

    kis érdekesség

    "Destiny 2-höz bőven elegendő egy Pentium G4560 CPU is a tökéletes 60 fps-hez.
    Persze csak akkor, ha NV kártyánk van. AMD VGA esetén megint sebességvesztést hoz a driver overhead.
    A DigitalFoundry tesztje jól mutatja, hogy egy GTX 1050 elegendő a FullHD+60fps-hez, miközben az összes konzolon 30fps-re van lockolva a játék. Nincs kétség a felől, hogy ez napjaink egyik legjobb PC portja, példaértékű optimalizálást kapott.
    A konzolok sebességét egy GTX 750Ti könnyedén hozza (low level elérés nélkül) DX11-ben. :D
    "

    -

    "A konzolok lockolva van a frame rate. Méghozzá azért, mert az Xbox One stabilan annyit tud Dirext3D 11.x API-val, amin fut a játék. Minden erősebb konzolon ehhez van állítva a sebesség, akkor is, ha sokkal erősebb a gép. A grafikai skálázás is limitált, mert 2012-es a motor. Nem volt elég idő a régi motor leváltására. Emiatt elég kopottas a grafika, de úgysem ez számít."

    PS4 Pro-n vissza van fogva a sebesség cinematic 30FPS-re, mert a konkurens gyengébb gépén nem fut jól a játék? Azdekemény. :U

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák