Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz sixpak #115665 üzenetére
jah, jóöreg bc2 nem volt konzolos (bár az előtti rész konzolonly volt, de rá se ránts ), mondhatni a pécés vérhácésság netovábbja, a gagyi bf2 ( ) után a valódi csúcs!
a bf3 meg tényleg 10/10 volt megjelenéskor.
de lehet h csak 1+ évvel később ki emlékszik már! (te tuti nem)"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz fogtunder #115724 üzenetére
ha jól tudom ww2 cod alatt is az egykori "hello world" program egy továbbfejlesztett változata fog dolgozni
ezért olyan elviselhetetlenül ronda pécén és emiatt nincsenek eldásai sem. amellett, hogy nyilván mindig is csak az aktuális béef ócska kópiája"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
ayo
veterán
hoho:
Nioh coming to PC - Complete Edition hits Steam in November
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
sagem
addikt
válasz cyberkind #115754 üzenetére
Yepp, viszont örömteli, hogy egyre több konzolos játék jön ki PC-re, annak ellenére, hogy már 100x eltemették a PC-s piacot, mostanában inkább erősödni látszik, mint gyengülni
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
cyberkind
félisten
-
sixpak
nagyúr
válasz cyberkind #115756 üzenetére
Jó lenne, azt sem bánnám, ha nem a premier után egy évvel jönne.
arty: elengedtem a témát, minek vitatkozzak olyan emberrel, aki jobban tudja hogyan ment nálam a BF3, az induláskor, mint én, aki játszott vele, napi szinten. (A nulladik perctől gond nélkül ment, de sokaknál voltak gondok).
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
cyberkind
félisten
-
fogtunder
nagyúr
válasz cyberkind #115760 üzenetére
jó, akkor abból úgyse lesz semmi, meg a GTA IV optimalizációjával inkább lehet nem is kérem, de az újat igen, még várok is rá egy évet, csak jöjjön biztosan.
amúgy ja, nem volt túl stabil a framerate X360-on, érződött, hogy határon van a cucc.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
warcat
veterán
Cdkeysen 13.69€ a Mass Effect Andromeda.
EA: It's in the crate!
-
i2k
őstag
https://www.indiegala.com/warhammer: "Warhammer Alliance Bundle"
(az összes kártyás - ha érdekel valakit)Pay $1.0 or more to get these Steam games!
* Tempest: Pirate Action RPG --- STEAM-lap - 15 öcsi - 14,99 euro
* Guns of Icarus Online --- STEAM-lap - 880 öcsi - 4,99 euro
* Yet Another Zombie Defense --- STEAM-lap - 18 öcsi - 1,99 euroPay $3.99 or more to get this bundle full of Steam games before price increases and SAVE 97%!
* Warhammer 40,000: Space Wolf --- STEAM-lap - 39 öcsi - 17,99 euro
* Warhammer: End Times - Vermintide --- STEAM-lap - 104 öcsi - 27,99 euro
* Guns of Icarus Alliance --- STEAM-lap - 880 öcsi - 14,99 euro
* Dungeon Lords Steam Edition --- STEAM-lap - 0 öcsi - 14,99 euro
* Impossible Creatures Steam Edition --- STEAM-lap - 0 öcsi - 9,99 euro
* Lethal League --- STEAM-lap - 23 öcsi - 11,99 euro
* Tempest - Treasure Lands DLC --- STEAM-lap - 0 öcsi - 4,99 euro
* Tempest - Original Soundtrack --- STEAM-lap - 0 öcsi - 2,99 euro
* War for the Overworld - Coupon Code -83% OFF --- STEAM-lap - 102 öcsi - 27,99 euro
IMPORTANT NOTE: The War for the Overworld 93% OFF Coupon Code will be available only in the first week of sale and can be used only on indiegala.com/store before october 9th 2017.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Srácok!
Az mmoga.com-ról mi az általános felfogás - mennyire megbízható, egyebek?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #115774 üzenetére
tomsolo
Valamiért korábban kedvencekbe tettem - és fogalmam sincs, hogy miért. Ezért kérdeztem rá
Vásárolni nem akarok tőlük. Bár, a Uplayes játékok némelyike olcsóbb, mint más szürkéknél.Vertigo18
Nem tudom, én Vermintide-szűz vagyok - most vettem meg én is a pakkot.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
Źşë'
addikt
válasz Vertigo18 #115773 üzenetére
dlck plusz mapokat nyitnak meg, a játék az egyik legjobb coop game szvsz
ez az összeg még akkor is aprópénz ha nincs mellette semmi más játék, hangulata frenetikus, a párbeszédek benne eszméletlen szórakoztatóak és változatosak#115765) fogtunder ettől független el tudom képzelni hogy csináltak egy szerződést miszerint csak konzol exclusive lehet a cím... nem látok benne semmi hátráltató tényezőt máskülönben hogy miért nem kerülhetett eddig pcre is portként
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz Vertigo18 #115780 üzenetére
negatívuma szvsz az az hogy a dlck picit drágák hozzá és annyi pluszt meg nem nyújtanak
ill. egyesek hajlamosak megunni nagyon hamar, nekem sok misztikumot és szórakozást nyújtanak a játékbeli elemek ill. párbeszédek na meg a harcrendszer //addoltalak steamen ha nem gond, van pár screenem a játékból, esetleg nézd meg őket, ill. ha úgy van akkor játszhatnánk is vmikor"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Mr.Csizmás
titán
van egy eshopos quantum break collectors-om, amit nem vettem át, mielőtt lemondanám, érdekel valakit? 8e ft a végösszeg. M3-as metrónál van a boltjuk.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
cyberkind
félisten
Dead Rising 2 és a DLC-hez tudna valaki segíteni, hogy életre keljen a controller?
-
Crytek
nagyúr
Újraindították a régi Battlefront 2 szervereit, crossplay is van a steames és gog-os verzió között. Bár állítólag vannak problémák vele.
Next PC Upgrade: 2022
-
Vertigo18
addikt
Jajj, hát nagyon rendes vagy, el is fogadtam...
Annyi a gond, hogy nekem a "játék" fogalma teljesen leredukálódott arra az időtartamra, amikor a fiammal játszom. Egyébként nem indítok már semmit sem, nincs rá időm, dolgozom, eszem, alszom, lányommal vagyok... Ráadásul harmadik is úton van. Viszont, amikor a fiammal co-opozunk, akkor mindenképpen gondolni fogok majd rád és kereslek!
Csak most várok egy HH-re, hátha akkor jobb áron megkaphatom a második (és a többi) példányt.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
törölt tag
válasz dokken #115786 üzenetére
nagyon durva a videó, majd leestem a fotelről. de nem azért mert én is "gyakoroltam" a műsorszámot, hanem a nevetéstől. tökéletes görbe tükör volt a mostani sztárcsináló műsorokról: a szurkoló szülőktől kezdve az összes állatságig. már-már mesteri szintre emelték az ilyen műsorok parodizálását, illetve hír és reklámértéke is hatalmas lehet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Crytek #115788 üzenetére
ha valaha rajongtál a south-park szériáért, akkor játék formájában kapsz egy nagyon jó évadot, még a píszí baromság előttről amikor tényleg kitettek magukért a srácok.
vagyis az első rész nálam felért egy best of sp évaddal. persze érteni is kell az elhangzottakat, ami nálad problémás szokott lenni. vagyis mintha többször említetted volna, hogy az angol nem az erősséged. úgy tényleg nem sokat ér a dolog. viszont ha érted, és régebben szeretted a sorozatot, akkor még az év játéka is lehetne. -
Źşë'
addikt
válasz dokken #115786 üzenetére
az basszus, hogy valakinek ilyenre legyen igénye hogy egy egész álló showműsoron keresztül ezeket hallgassa meg szagolja, hát baszki, valami tényleg nincs rendben ezzel a világgal.. csaj mikor mondja it's amaziiing... retardált egy horda
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
micafighter
nagyúr
A fenébe lassu voltam.. a krampusz elvitt megint 11 hsz-t az on-ból mielőtt el tudtam volna olvasni
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #115793 üzenetére
Steam-es BF1 sokaknál kiverte a biztosítékot.
-
gyimger
őstag
válasz micafighter #115796 üzenetére
Ha jól emlékszem, BaszomFaszom 1 volt az, nem pedig Battlefront vagy Battlefield.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
reelc
veterán
válasz cyberkind #115794 üzenetére
Én még olvastam belőle.
Erről eszembe jutott, mennyire fantáziátlanok az elnevezések, és ha nincs mögöttük évszám, összekeverhetőek.
A játékok eszembe jutottak, az évszámok a Wikipédiából vannak.Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront II
Star Wars Battlefront (2015)
Star Wars Battlefront II (2017)The Need for Speed (1994)
Need for Speed (2015)Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) mondjuk itt segít a számozás, ha használja valaki.Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Most Wanted (2012)Doom (1993)
Doom (2016)Shadow Warrior (1997)
Shadow Warrior (2013)Prince of Persia (1989)
Prince of Persia (2008)Battlefield 1 (2016) ami érdekes húzás, mert volt már sok része, és a Battlefield 1942 (2002) volt az első a sorozatban, ami után már volt Battlefield 2 (2005) is.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz micafighter #115793 üzenetére
Hát azt még én se láttam,de gondolom jobb is
http://jateknaplo.blog.hu
-
gyimger
őstag
válasz reelc #115798 üzenetére
Steamen telepíteni akartam a Thief első részét (1998), de helyette véletlenül a Thief-et (2014) telepítettem. Bár tény, hogy első játékuk "Dark Project" alcímmel jelent meg, ideje volt a negyediket így nevezni... És emlékszem, amikor kijött a Windows 10. Ed Boon twittelte, hogy tulajdonképp náluk sem volt kilencedik rész, mert Mortal Kombat volt az első (1992) és a kilencedik rész (2011) címe és utána kijött az X.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest