Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz sixpak #111507 üzenetére

    Ha fanboy vagyok azért mert szeretem a PhysX és GameWorks adta pluszt akkor igazad van, ezt se akarom bukni mert jó kis effekteket ad hozzá pár játékhoz. ;)
    Az Amd-vel az a baj, hogy töketlenkednek, így értettem az írásom, és mivel töketlenkednek simán létrejöhetett egy Maxwell 3.0-s sorozat aminek a Pascal a neve, és ezzel csak lehúznak mert nem sokban másabb vagy jobb mint a 900, csak itt-ott több vagy kevesebb ahol annak kell lennie, ha pedig lenne ellenfél nem lenne olcsóbb semmi, cserébe sokkal előre mutatóbb lenne minden hardver, de sajnos minimális fejlesztéssel és irdatlan nagy haszonkulccsal az NV mindent bezsebel(t) és lehúz(ott), nekem ez a bajom az Amd-vel mert kapitalizmus van viszont nem tudnak vagy nem is akarnak versenyezni a vásárlókért, és ebből csak mi jövünk ki szarul ahogy a mellékelt piaci ábra is mutatja.
    A procijuk jónak tűnik, csak ebből megint az lesz, hogy amikor profitálnának a procijukból sok év múlva, addigra az Intel szintén kihozza a sokadik szériáját ami valszeg jobb is lesz mert ráfeküdnek ennek a fejlesztésére, de ez már ki fog derülni az asztali 6 meg 8 magosoknál is lassan.
    Nem tudom, talán ezek az emberek ezeknél a tárgyaknál átváltoznak gyerekké és pont azt érzik mint régen az első Matchbox-nál? :)

Új hozzászólás Aktív témák