Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz cskamacska #111504 üzenetére

    Nem vagyok penge, az a házigazda, csak ő meg sajnos túlontúl beleéli magát és elfelejti, hogy ő szakember lenne és így oda az objektivitás. Illetve én csak a Ryzen-nél néztem procitesztet, hogy miként viszonyul az utóbbi évek procijához, amilyet te szeretnél nem tudom van-e, és keresni sincs kedvem, de ha vga-t akarsz, és van pénzed a 480-ra nem veszel 1060-at mert annyira szerintem az nem jó.

    Neked akkor 7700k-d van(?), milyen beállításokhoz akarod használni, de leszűkíthető a kör, 480 vagy ha az kevés akkor 1070, nemhogy a 7700k-val, de még egy 3770k-val se nagyon van procilimit.

    (#111503) sixpak
    Csak megkérdem, hogy aki benne van egy minimálisan ezekben és nem x y fan, miért mondaná azt, hogy az Amd mindent megtesz nonstop, most itt vagyunk 1 évvel az 1080 után és se híre se hamva egy Amd-s felső kategóriás kártyának mert az itteni pletykák szerint az a Volta ellen megy, ami elvileg 1 év múlva jön, tehát megint halálra szedte magát az NV, az ilyeneken nehezen tudok elmenni mert nekik semmi más dolguk nem lenne csak kidobni az über kártyát és olcsóbban adni mint az NV, de miért is így lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák