Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    válasz Crytek #106112 üzenetére

    Ellenséges hangnemet érzek holott normális voltam veled. Sebaj, mindenkinek lehet rossz napja, nem veszem fel. Csupán a jószándék vezérelt, hogy láthasd a másik oldalról is a sztorit, ha már a puszta smiley nem volt elfogadható reakció.

    "Ez a szabály olyan mint hogy a holdon valakik telket adnak el....
    Ha én csinálok valamit ami másnak örömet okoz mert sokkal olcsóbban jut a játékokhoz nehogymár belepofázzon valami csicska mert ezer éve megnyitotta a topikot neki... Álljon már meg a menet..."

    Ne haragudj, de ezt nem értettem. A lényeg az, hogy az indokod arra, hogy $1.57 -ért szeretnéd megszerezni a játékot egy GB -s példa volt, s erre mondtam, hogy azon kívül nem kötelező a fair pricing (feltéve, hogy ez annak nevezhető). Azon kívül "csoda" kategória, de annál szívmelengetőbb, ha találkozol vele, mert az ember önszántából adja annyiért, nem puszta szabályok kényszerítik rá.

    "SOMA-m pedig lesz előbb utóbb ne sz*rj be :DDD"
    Figyelj, őszintén és szívből kívánom Neked, hogy ingyen meglegyen, vagy max. az általad említett áron (cinizmus nélkül), mert szerintem az ellenszenves PRod ellenére igenis megérdemelnéd. Drukkolok Neked! :K

    (#106111) tomsolo:
    Mázli, hogy engem nem érdekel. Nem tudom mennyire nézed a GroupBuys -t, de nagy szerencse kell ahhoz, hogy annyiért hozzájuss. G2A -n is már $6 felett jár az ára, de azért ne add fel - még most is kerülnek fel újabb és újabb threadek, lehet egybe épp beletenyerelsz! :K

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák