Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BasketWink

    csendes tag

    válasz cyberkind #101721 üzenetére

    Division
    miután olvastam a hackeres leírásod a dark zone-ról kedvet kaptam, hogy körbe nézzek én is ott:

    tegnap kb 10:00-től 20:00-ig cirkáltam benn, kisebb megszakításokkal, nagy részt egyedül utolsó 2 órában egy random csapattal, nagyon jó volt csak néha nehéz volt mobokat találni, de ez a zóna mérete és a játékosok nagy létszáma miatt volt. Rájöttem hogy PVP-zni nem túl kifizetődő mert elég sok XP-t és zóna pénzt von le ha ily módon halsz meg. Hackerrel nem találkoztam egyáltalán, csak 2 kevésbé kedves emberke lőtt egyszer egyszer hátba meglepetésből... Általában az emberek segítőkészek voltak és együtt harcoltak nem egymás ellen, ha mégis volt Rough Agent, vagyis játékos aki másik játékosokra vadászott akkor azt általában csapatostul vadásztuk/vadászták le. A loot illetve a pénz elég jól esett nap végére csupa kék lila cuccom volt illetve lehet a sárgát is megvehettem volna de addigra abba hagytam a játékot. :)

    Összességében nekem nagyon tetszett, és hangulatos volt ha nagyobb lesz a terület talán még az a néha néha meglévő üres járat se lesz benne ami így megvolt. Tehát én tuti 0day veszem ^^

    kocsin (ablakain) keresztül le lehet lőni simán bárkit NPC-t is, illetőleg a fedezék sose nyújt 100%-os fedezetet. Ha bárhogy bármi kilátszik az ellenfélből az 90% hogy eltalálható (3 lövés kelett de sikerült eltalálni egy npc kilógó feje tetejét)
    Amikor meghalsz választhatsz, hogy hol akarsz feltámadni így ha egy helyre beásták magukat uccu neki máshol felkeltek és elkerülitek őket vagy meglepitek másik irányból :) + safe housnak legalább 3 ki és bejárata van így elég nehéz teljesen lefogni minden kijáratot
    nem mondom hogy idővel nem lesznek hackerek mert sajnos előfordulhat hogy megjelennek de azért egy 3 napos zárt béta után a nyitot béta már teli legyen hackerekkel SZÁMOMRA elég vicces történet, ettől függetlenül nem voltam ott így nem tudom mi történt de azért leírtam a saját tapasztalatomat ami kicsit pozitívabb :)

Új hozzászólás Aktív témák