Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    Sziasztok,

    2 kerdessel fordulnek hozzatok. Adott egy "kiszuperalt" nettop ami konfig szerint viszont nem rossz. i3-as proci (Skylake), de a videokartya alaplapi. Nem 100%, de ha jol emlekszem akkor talan HD520-as.

    Ezt kicsit folturbozva (HDD es RAM upgrage 4GB-ra) mennyire lehetne hasznalni leginkabb FullHD-s filmekre esetlegesen kesobb 4K-ra? Elbirna?

    A masik kerdesem, h tudom, h itt a Kodi az elfogadott lejatszo (amit lassan mar enis kezdek megszokni...) de aki nem valtana ~10ev VLC utan az mennyi gondba tud belefutni ezaltal? (24p, keparanyok...)

    +1 Jelenleg van hozza egy vezetekes billentyuzet. Ezt elso korben egy "okos taviranyitoval" szeretne a sogorom kivaltani, de azokban en nem vagyok otthon csak annyit tudok, h a Logitech Harmony nem rossz, de szvsz tularazott (legalabbis egy radios touchpados billentyuzethez kepest)
    Mennyire lehet ez valo alternativa? En nehezen tudom elkepzelni, h azokkal egy teljes PC-t iranyitani lehessen...
    Elossorban videok (mkv) es Youtube-ra lenne hasznalva termeszetesen, de ha mar rakottne a nagy fali TV-re akkor esetleg olyan funkciok is szobakerulnenek, mint a diavetites peldaul.

    Segitsegeteket elore is koszonom!

Új hozzászólás Aktív témák