Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz róland #3806 üzenetére

    Ismerős tapasztalatai szerint - igaz, az kicsit más, dedikált laptop-VGA egy IBM Thinkpad T41-ben - egy 32 MB-os Radeon 9000 (1.7 GHz-es Banias magos Pentium M processzorral, 1 GB RAM-mal) gond nélkül megbirkózik a 720p-s filmekkel.

    Sajnos, több okból a Pundit-ból kell kiindulnom (egyébként használtan és viszonylag olcsón veszem). Nem is annyira azzal van a baj, hogy hasonló végösszegből nem lehetne esetleg jobb konfigot kihoznom, hanem az szól számomra a Pundit mellett, hogy nagyon kis helyen is elfér (és ez most fontos szempont - lakásfelújítás kezdetén vagyok, amikor minden előbb-utóbb át lesz helyezve/el lesz pakolva/félre lesz téve majd vissza :DDD ), valamint anélkül is használható már, hogy egyszerre meg tudjam szerezni az alkatrészeket, amik még kellenek. Az sem utolsó szempont, hogy nincs elegendő szaktudásom egy teljesen általam összeszerelendő gép összeállításához. (Tudom, szégyen ilyet egy informatikai/hardveres fórumon bevallani. :B )

    Minden bizonnyal igazad van egyébként a Pundit korlátozott alkalmasságával kapcsolatban, tudom, hogy nem a legalkalmasabb konfiguráció, de vegyük úgy, hogy (a fentebb említett okok miatt) ez az alapom van, amiből kiindulhatok ("ez van, ezt kell szeretni"). (Ezt azért fontos leszögeznem, mert nem arról van szó, hogy elvetném a nálam tapasztaltabbak tanácsait, hanem ebből kell(ene) kihoznom, amit lehet.)

    Köszönöm szépen a gyors választ. :R A hűtésvezérlés megmachinálására/"okosítására" van esetleg ötleted?

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák