Új hozzászólás Aktív témák

  • zsigus

    őstag

    válasz slashing #13019 üzenetére

    Miért ne így működne, amikor te is ugyanezt írtad? Lement mindent a saját mappájába, és kész. Ezen nem tudsz változtatni. :)

    Ennél jobb cache rendszert pedig nem igazán tudok elképzelni. Persze aki foglalkozik logók/egyéb dolgok készítésével annak megnehezíti az életét, de ha már lementette a fájlt a Thumbnails mappába, és kicseréled az eredetit akkor logikus, hogy nem fogja észrevenni a különbséget ugyanazon fájlnév esetén.

    Esetleg azt tudnám elképzelni, hogy a módosítás dátumát nézze, de felesleges, mert aki foglalkozik logók készítésével úgyis tudja hol keresse.

    (#13023): Én nem szoktam automatikusan frissítgetni automatikusan a médiatárat, úgysem teszek fel állandóan sok filmet, csak egyet-kettőt amit megnéznék többször is, annál pedig manuálisan megkeresem az infókat, és eddig még olyan nem volt, hogy ne találtam volna meg.

    A többit amit megnézek pedig a PC-ről nyomom hálózatról, azokat nem szoktam scrapelni.

    Egyébként zárójelben érdemes a cím után írni a dátumot is [pl. Casino Royale (2006], és vigyázni kell a speciális karakterekkel (: / ' stb.), ennyi. Ha tudod hogyan kell keresni akkor nem lesz gond a beépített scraperrel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák