Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Figyelemmel kisérem a topicot mióta elindult. Sokáig a legjobb legerősebb gépekre vágytam, miközben szinte semenyire sem használtam ki, ritkán játszottam. No meg megjött a 2007 es villanyszámla khm.. plusz 80k a havi 16k most 20k. Mivel az én szobámba volt a legtöbb fogyasztó egyből előlettem véve (adataimnál lévő konfig 17crt, tv, egy online ups... nem ment éjjel nappal de azért ment leget.) Vettem egy HP nx8220 notit amit imádtam kb 15-25w ot fogyasztott majd becseréltem a jelenlegi notira. Ez kb 35w ot szik netezéskor, az asztalimat már 2 hónapja be sem kapcsoltam kivettem belőle a 400gb os samut és usb rákötöttem. Egy APC ups-el mértem a fogyaztást no meg védem a rendszert, eddig 2-3 led gyuladt ki a régi géppel noti + tv-vel egysem.
Én egy házi média szerveren gondolkodom, egy nagyobb hd-s tv monitorral, és ha kell egy erősebb vga. Olvasgatva a hozzászólásokat még igy is eléggé sokat fogyasztanak a gépek... lehet lemondok a játékról. Szervernek meg berakok egy olcsobb laptopot valamilyen mobil pentium cpus- 915 chipsetest valami komolyabb vgaval... pl x600 x700.powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
kisninja
őstag
Bele akartam ezeket is irni a hsz embe. Mivel ez még odébb van egyenlőre kiválo ez a noti.
Mindkét megoldás tetszik főleg az nv-é ha jól olvastam akkor azért dugdosni kell a monitor csatit ide oda. Tartok tőle, hogy még ezek is sokat gogyasztanak egy notihoz képest, de sajnos nem tudom csak úgy bővíteni vga val. Nekem teljesitmény is kell azért, meglepő de a notim gyorsabb az asztalimnál és a fogyasztása tizede. (nem semmi)
Tesztet nagyonvárom már
Még egy érv a noti mellett, hogy szinte hangtalan.Köszi az infokat
[ Szerkesztve ]