Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    válasz Met #3496 üzenetére

    trotec kistesó ár érték arányban talán akkor ez jobban pariba állítható a lidl aldi párossal.... specek szerint ezek sem rossz gépek.... nem vitatkozás vagy ilyesmi, csak esetleg legyen itt mint alternatíva, ha valaki keres és éppen 2-3 hónapig se híre se hamva nem lesz a lidl aldi párosban :)

    szimpi lenne nekem ez a kistesó is, de ha már veszek akkor (és nem sokkal) többet kiadok érte, hogy erősebb gép legyen itthon.... hozzák-viszik gari van rá 2 évig, szóval e felől sincsen semmi félelem

    persze aláírom, hogy ha nincsen vele tapasztalatotok akkor okés hogy nem szeretnétek rámondani az áment, én sem szoktam olyasmire amivel nincsen és kérdeznek felőle :)

    de gondolom akkora rossz vételt nem csinálok egyikkel sem, ha esetleg ezt választanám....

    nézegettem einhellt, hyundait, extolt stb. stb. de mindig 1-1 specje hibádzott: vagy a fúrásos fordulatszám, vagy az akku kapacitása stb. stb.

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák