Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz Archanon #10434 üzenetére

A BOSS célszerű minden mod után futtatni, hacsak nincs az adott mod readme.txt-jében teljesen pontos utasítás a betöltési sorrendre, de ez nagyon ritka. A BOSS előtti időkben minden egyes mod-ot az OBMM conflict detectorával kellett vizsgálgatni, meg manuálisan kikísérletezgetni, hogy hová rakva nem okoz bugot. Meg lehetett csinálni, nekem anno 70 körüli mod futott egyszerre, de a BOSS jobb, tulajdonképpen nem más, mint egy mod adatbázis. Én most a Fallout 3-at moddoltam szarrá a BOSS segítségével, és jó lett. A felugró küldetésablakok a DLC-k, igen. Ráérsz azokkal 20-as szintig... Láttam, hogy magyarítást használsz. Az viszont elég sok problémát okoz, mivel ha jól tudom, módosítja magát az Oblvion.esm -et is. Csak akkor használd, ha angolul egyáltalán nem boldogulsz. A normális karakterek generálásra meg pár hsz.-el feljebb linkeltem a Beautiful People mod-ot. Tartalmaz pár felesleges sallangot (mystic elf meg pár hasonló hülyeség) de egész jóképű karaktereket lehet vele csinálni. Ja, még annyit, hogy Varlaisaran a SI-t választhatóként írta, de nagyon sok mod igényli a teljes verziójú játékot SI-el és KotN-al együtt. Mindíg olvasd el a mod-ok readme.txt-jét, sok hasznos adat van bennük kompatibilitásról, lehetséges ütközésekről stb. Vannak bizonyos modok amelyek kiütik egymást, mert pl u. azt a játékterületet módosítják. Ezekkel nem árt tisztában lenni.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák