Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz vorosmarti #4869 üzenetére

    Én sem vagyok semmiféle DS elitista, örülök ha a játék adta lehetőségekkel le tudom verni a bossokat, ez így volt korábban és most is.

    "hogy a munka után is legyen aki/ami halálra szop@ssa, hanem egyszerűen szórakozni akar."
    Viszont nem szabad ezt fekete fehéren sem látni... Azért a normál kihívás és a halálra szopatás között van egy elég nagy tátongó szakadék. Én sem azt írtam, hogy no summon, no heal poti stb. csak azt, hogy egyetlen egy summon, a mimic egyszerűen túl erős. Ha te nem vagy pro játékos, ahogy én sem teszem hozzá, akkor is egy sima +10-re felhúzott summonnal is bőven teljesíthető a játék, nem lesz akkor sem nehéz egyáltalán.

    Viszont azért mégis egyfajta sikerérzet talán marad a győzelem után, mert valljuk meg a +10 mimic kész vicc, konkrétan 1v1-ben megöli neked a bossokat, erre vágysz? na ne már.

    A "saját magamnak nehezítem a játékot" felfogást meg nem szeretem, hogy oké akkor ne használj attack gombot, vagy ne használj ugrás gombot, ne használj ezt ne használj azt.... szerintem ezek hülyeségek és nagyon mesterségessé teszi a nehezítést... ennyi erővel nem használok monitort, de jó.... Egy játékban akkor van szerintem jól eltalált nehézségi szint, ha a játékos minden rendelkezésére álló eszközt használhat, VISZONT emellett is megmarad a sikerélmény érzete. Itt sem kéne sokat változtatni ehhez, szimplán a mimicet lenerfelni a "hétköznapi" summonok erőszintjére és minden summonnak kb olyan erősnek lenni, mintha csak max +5-ig lehetne húzni.

Új hozzászólás Aktív témák