Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Nah erőt vettem magamon és tovább toltam a gémet. Leyndell elejétől most elvittem a Crumbling Farum Azula kezdetéig. Levertem vagy 6 bosst az út során, egyedül a Fire Giant okozott némi gondot, annak vagy 4X neki kellett menni.

    Most kicsit a tanácsokat átgondolva úgy haladtam, hogy nem nézek semmit mellé, nem keresek kimondottan semmit, csak megyek amerre a fő story mutat. Így azért elég haladós a történet, meg persze az is benne van ebben, hogy itt az endgame területeken, mint a mountaintops, meg a forbidden forest volt, alig van felszednivaló, nagy kopár területek, lényegében csak végig kell száguldani rajtuk. Még Azurát kivégzem maholnap aztán finító!

    Iszonyat sok jó fegyverem van már, még itt endgémben lehet kipróbálok egy faith meg egy pure str buildet is, mert ezek még érdekelnének. Újra emiatt már tuti nem kezdeném, áh így visszagondolva, egyszerűen annyira nagy a gém, hogy megint lemenni a tauren íjászokhoz, a hangyafészekbe, a várakat végigjárni pff, tuti nem... Kár érte mert ha olyan lenne, hogy csak ezek a legacy dungeonok vannak egybefűzve, egyik helyszínből jönne a másik és full ki lenne hagyva az open world meg a lovaglás, akkor 3-4 fajta builddel is végigjátszanám. (mint az eddigieket is)

Új hozzászólás Aktív témák