Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz BOBAKILL #4583 üzenetére

    Azért hoztam amúgy a Trónok harcás példát, mert teljesen ugyanaz a lényege és működése, GRRM egy az egyben kopizta, annyi különbséggel, hogy itt romantikus viszony is járt a hivatalos kapcsolat mellé. Az Elden Lord, mint cím, az istenek által kijelölt uralkodó párjának, azaz a mi időnkben Marika férjének járt, Godfrey volt az első, Radagon a második. Placidusaxról volt még leírás, hogy bőven Marikáék meg a fa előtt Elden Lord volt, de ezt nem igazán bontotta ki a játék (vagy csak én nem találtam más nyomot).
    Gyakorlatilag az Age of the Stars az igazi Elden Lord ending, mert annál a szcenáriónál Ranni átveszi Marika helyét és minket fogad párjának, szóval ott tényleg lore szerinti Elden Lord leszünk. Az acsi szerinti Elden Lord endingnél meg sokkal inkább félisteni/isteni szintre emelkedünk azzal, hogy mi csüccsenünk Marika helyére.

    Ez nyilván csak szőrszálhasogatás részemről, ha nem röppenne fel az acsi, senki nem is tudná, mi a neve ezeknek a befejezéseknek és őszintén szólva senkit nem is érdekelne. Levadásztuk a dundi bálnát és örülünk a fejünknek.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák