Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KraX

    őstag

    válasz sp8787 #4491 üzenetére

    Ahogy fentebb irtam szog ugyanazokbol a jatekmechanikai elemekbol epul fel pl DS3 mint az ER:
    - a karakter fo attributumai ua-ok (str, int stb, a luck at lett nevezve arcane-re ha jol lattam de tulajdonkeppen ua)
    - dodge, parry system ua, nincs szignifikans kulonbseg
    - a harom resource ua es ugyanugy mukodik (hp, fp, stamina) es mukodeseben nincs szignifikans elteres
    - eroforras a fegyverfejleszteshez szinte ua (mas lett a recourceok neve es a fegyver upgradek szintje, de mechanikailag ua), nincs szignifikans elteres
    - a bonefire/grace rendszer szogugyanaz, nincs szignifikans elteres
    - a multiplayer / invade system szogugyanaz ahogy lattam, nincs szignifikans elteres
    - a jatek elejen elersz egy hub-ba ahol tudsz interaktalni az NPC-ekkel akiknel eladni tudsz fegyvert tudsz fejleszteni, kuldeteseket tudsz tovabb gorgetni, gyakorlatilag szogugyanaz

    Ahol kulonbseg van, hogy ki lett nyitva a vilag es nem kotelezo ervenyu x checkpoint (bonefire) elerese, hogy tovabb tudj haladni a jatekban, tehat sok checkpoint kihagyhato, sidenote: az ER-ben is scriptek moge vannak rakva azok a checkpointok amik a tortenet szempontjabol jelentosebbek (pl a lerombolt fovaros checkpointja).
    Ha ebben latod a souls like jatekok meghatarozasat, akkor itt van kulonbseg, valoban (be van szoritva a gamer egy csobe es azon muszaj vegig mennie, hogy elerje xyz bonefire-t, ahonnan tovabb tud jutni), de ez is csak felig igaz szerintem ahogy fentebb emlitettem.

    #4492 Bad Pritt
    valoban. :) Az is igazibol mind1, hogy kinek mi tetszik ha neked a regebbi souls jatekok jonnek be es azokat elvezed, teljesen jo. Szerintem van esely ra, hogy egy jo dolog fog kisulni az ER-bol a jovoben, hisz ez egy kiserlet volt es nagyon bejott a kiadonak. Meglatjuk mivel jonnek ki legkozelebb (a dlc-eken kivul)

    [ Szerkesztve ]

    For the God Emperor!

Új hozzászólás Aktív témák