Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Rony949
őstag
Fú...ez az Astel harc borzasztó. Eddig olyan 6 vagy 7 próbálkozásom volt, de teljesen kiégetett...
Csak ennyit szerettem volna. Egy kis rantelő komment.
-
törölt tag
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #10512 üzenetére
Te magad írtad, hogy ez egy nyilvános fórum, szóval annak írok és azt, akinek és amit akarok az ÁSZF-et betartva. Valahogy fel kell dolgoznod magadban ezt a tényt, de én hiszek benned, menni fog ez is (meg Rennala is, tényleg nem nehéz).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
addikt
A megfakultak élete nem csak játék és mese...
Go Gunners!
-
Shadowguard
senior tag
válasz Bad Pritt #10493 üzenetére
Tegnap fejeztem be másodjára is a DLC-t, azért ha az ember már nem vakon megy elég sok bosst meg lehet oldani gyorsan.
Nekem első körben Bayle is szenvedős volt, de ez részben az én hibám. Jó szokásom szerint mindenfelé mentem, csak oda nem ahová a nyíl mutatott és sikerült valami 6-7 körüli blessinggel rámennem, 45ös Vigorral. Elég sok volt a oneshot megmozdulása ott... Gyakorlatilag csak azért ment le, mert sikerült a legjobbkor összeejteni és nem repült fel P2-ben lézert köpni.
Viszont második körben, 14es blessinggel már élvezetes harc voltViszont ez a vérfertőző páros... Az első fázissal nincs különösebb bajom, de a P2-es lézershow-tól fél óra után már káprázott a szemem. Ráadásul majdnem sikerült 7-8 tryból lecsapni, de a mocsok a grab után az iframe-es támadását tolta... Kb. 2mm élete volt, gondoltam ez megvan... Na ott kiszaladt belőlem egy k***a anyád A következő 4-5 try meg is maradt P1-ben, dolgozott bennem az ideg.
De most legalább nem bugolt be úgy, mint elsőre... Ott 75-25% között csak állt, mint az a bizonyos a lagziban.
Ellenben ezen a runon Commander Gayus is lefagyott kétszer, és egyik try-on Bayle is bőszen támadta a semmit, miközben én a háta mögött álltam. Viszont most eldobtam ezeket a try-okat, bugmentes killeket akartamÉs egy videóban találtam tippet pontosan mikor kell parryzni a köcsög Winter Lanterneket Ennek örömére ki is takarítottam az egész erdőt, összesen egy halállal. Az is csak azért, mert egyszerre ketten jöttek. Lehet mégis fogok csinálni egy pajzsos végigjátszást egyszer. Csak előtte befejezem a twinblade-es runt is... Még a Wu Kong előtt (na ott sz*pni fogok... sokat)
-
Bad Pritt
félisten
válasz Shadowguard #10516 üzenetére
Ott 75-25% között csak állt, mint az a bizonyos a lagziban.
Ezt nekem a Death Knight csinálta, aztán láttam, hogy relatív gyakori probléma szokott lenni, szóval csoda, hogy 60-70 óra alatt csak egyszer esett meg.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Shadowguard
senior tag
válasz Bad Pritt #10517 üzenetére
Nekem első körben csak Radahn akadt be ennyire, meg a napraforgó produkált pár érdekes dolgot. Volt, hogy kirohant az arénából és kívülről küldözgette be a tüskéket, máskor sikerült neki úgy összeesnie, hogy felkerült a levegőbe és nem értem el... A legszebb az volt, hogy utána ugyanoda spawnolt Videósoknál Gayust láttam sokszor, meg két különböző embernél Rellana-t.
De a legjobb egy gólemkovács volt a mostani runon. Teljesen háttal álltam a falnak mikor hanyatt lökött és valahogy a fején kötöttem ki... A karakter nem tudott csinálni semmit, de minimális sebeztem a gólemet és kétszer össze is rogyott... Aztán a játék egyszer csak közölte, hogy meghaltam
-
Bazsi1987
őstag
99-es vagyok str build tolok, endurancet meddig nyomjam? Most 25 van vigor 40 str 61-es
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Én is lenyomtam a DLC-t. Kár volt ezért a Radahnért a végére, lehetett volna tényleg jobb ending boss. És én is beléptem azoknak a táborába, akik summonnal győzték le. Szégyen-nem szégyen.
1 órát próbálkoztam vele double katanával, számtalanszor levittem háromnegyedig az életét. De mindig jött valami sz*pórolleres támadása, amit még több óra lett volna szerintem, míg jól kitanulok. Arról nem beszélve, hogy a phase 2-ben érzésre is a frame leesik gyakran, és emiatt delay van többször a dashnél.
Gyereket nevelek, van másik játék is a földön. Benyomtam a summont, és másodjára meglett. Vicces, mert phase 2-ben ha ellopja először a szívét a spiritnek, utána kb. 5 mp-ig bamba a Radahnka, na akkor úgy klopfoltam mint a vasárnapi rántott húsnak való karajt. Kicsit savanyú így a szőlő, de ez a phase 2 annyira gusztustalan szar volt nekem, hogy egy időre le is teszem a lantot szerintem ER szintjén.
Majd talán ősszel újra előveszem, egy másik karakterrel.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
addikt
Találtam egy teknős pajzsot, ezt érdemes használni? Eddig két kézre fogott katanával mentem, most egyelőre felvettem ezt a pajzsot de csak a hátamon cipelem a két kézre fogott fegyóm mellett. Ez ilyenkor ad bónuszt vagy mindenképp kézben kell tartani?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Bad Pritt
félisten
-
addikt
válasz Bad Pritt #10527 üzenetére
Thx, akkor marad ez így háton viselve.
Más: közben a tegnapi sárkányt meglátogattam ami a kulcsot őrizte és szépen átpofoztam őt is a másvilágba. /Glintstone Dragon Smarag/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Tyler Durden #10530 üzenetére
Későbbiekben esetleg egy ds2 style:
(Ezeket de utáltam )
Go Gunners!
-
Beretvás
veterán
válasz Tyler Durden #10530 üzenetére
De van ilyen bunkó is..
-
Moby
addikt
válasz FlashBird #10533 üzenetére
Jó, hát van olyan teljesítmény, amivel versenyben lehet maradni
-
Cseri0058
őstag
Na én most végeztem a Fővárossal. Mind a 3 nagy boss elsőre meglett.
Én lettem tel jó, vagy annyira nem nehéz bossok ezek? Jelenleg így állok.
-
Gothmog
senior tag
válasz Cseri0058 #10536 üzenetére
A Vigor szónak valóban van olyan fordítása, hogy "erély", de ide ez valahogy nem illik...
Persze nem könnyű, mert az életerő és a vitalitás is el lett sütve már (és azokra a helyekre valóban jobban illenek.)
Én esetleg inkább a tetterő kidejezést választottam volna. (Ami az erély szinonimája, de valahogy illőbbnek érzem ide a hangzása, illetve a használatukban megmutatkozó apróbb különbségek miatt.)Ja, ez nem neked szólt, Cseri0058, csak filozofálgattam kicsit itt a képeket látva...
Endure. In enduring, grow strong.
-
addikt
Még maga Sauron is kalandozott a dlc-ben?
Go Gunners!
-
Gothmog
senior tag
válasz Gothmog #10468 üzenetére
Godfrey/Hoarah azért keményebb volt. Kb. 10-12 nekifutásból lett csak meg. (Maleniát leszámítva - aki nem létezik, csak rémálom... - a többi remembrance bosshoz együttesen volt kb. tucatnyi nekifutásom. Radahn volt eddig az aranyérmes, mögötte a nihil verziós Mohggal. Hát, most hátrébb szorultak eggyel.) Menet közben váltottam is a dupla great starsról a greatswordre, mert előbbinél néha "beleragadt" a karakterem az ütéskombókba, és nem tudtam a first elden lord disznóságait időben kimozogni, amiből több halálom is lett. A greatsworddel egyébként bizonyos támadásait (P1-ben) nagyon jól lehetett guard counterelni (nem szoktam blokkolni/használni a guard countert, de mivel dual wieldnél L2 spammelés ment, a greatswordre visszaállásnál automatikusan azt nyomtam véletlenül párszor, s így volt, hogy ütés helyett bevédtem az ellenét - így derült ki Utána már tudatosan is rámentem néhányszor).
Amúgy Godfrey nagyon jó boss, mert váltogatja a késleltetett és gyorsabb támadásait, van aoe, minden mi szem szájnak ingere; oda kell figyelni rá, viszont minden cselekedetét láthatóan jelzi, így egy idő után kezdi átlátni az ember. Annyi, hogy néha iszonyat be tud pörögni, és 7-8 mozdulatát kell kimozogni mielőtt valami érdemit tud csinálni az ember (legalábbis lassabb fegyverrel). A vége felé vele már nem is volt probléma (van azért egy nagyon-nagyon késleltetett fejszecsapása, amit ha elhamarkodva dodge-ol az ember, akkor beteléz vele, és fordulásból pont odaver, ahol gurulsz/ahova gurultál - ezt még a vége felé is benéztem néhányszor). Kivéve ha elkapott a greed, mert akkor hirtelen be lehet azért kapni pár fájó ütést, vagy akár be is lehet padlózni, ha éppen elkapja a májsztrót a lendület...
P2 viszont (Hoarah Loux) nagyon más, sebességre/ütemre is, noha bizonyos mozdulatok (a toppantgatás) maradtak. Üdítő újdonság ugyan ez a vérgőzös pankrátor, és a kezdetben ijesztőnek tűnő támadásai is átláthatók egy idő után. Viszont hatványozottan könnyű nála ördögi körbe kerülni. Konkrét példa: bebénázva (rossz ütemben dodge-olva - gyakorlatilag gurulásból is felkap ilyenkor, ha már nincs iframe) bekapod egy feldobós grab attackját, majd mire feltápászkodnál, már megint hanyatt ver egy aoe támadással, majd még fel sem keltél jóformán, már jön a másik fajta grab attack, és biztosan halott vagy, ha az első kettőt még túlélted valahogyan.
Úgyhogy - noha nem nagyon használtam fegyver ash of wart sem eddig a játékban, de - itt az utolsó (sikeres) nekifutásomnál a tiszta killt félrerakva P2-ben bespammeltem a rohadéknak a greatswordön lévő Lion's Clawot. Igazi troll módon nem egyszer úgy, hogy akkor indítottam, amikor toppantva küldött shcokwave-et (az előreszaltó kvázi ugrás, tehát elkerülöd vele). Nem igazán ízlett neki...Ja, ami viszont furcsa volt: P1-ben néha olyan érzésem volt, hogy hiába állok nagyon közel hozzá, mégsem érem el a fegyverrel. (Pedig a greatswordnek van azért reach-e rendesen...) Ez együttel behozott egy deja vu érzést, mert beugrott, hogy ezt anno az első végigjátszásnál is megfigyeltem/ugyanezt éreztem.
Most még (vagy inkább holnap) jön a ladyboy/csillagdínó páros, azután én is belekezdek a kiegészítőbe. Van még bő tucatnyi larvar tearem, úgyhogy át fogok állni vszg. str/faith buildre: Maliketh kardja (ezt még nem próbáltam, de nagyon fenem rá a fogamat), illetve ahova az lassú lenne, oda Ordovisé lesz majd beüzemelve (utóbbi amúgy is +10-es már, mert használtam a játék egy részében). (Azután esetleg kipróbálom majd még a Godslayer Greatswordöt, bár ott Str helyett inkább Dex skálázás kell majd.)
Endure. In enduring, grow strong.
-
Rony949
őstag
Astel-el való harcot meguntam (majd visszatérek később), inkább folytattam a Consecrated Snowfield felfedezését és most meg Mohg-al szenvedek.
Innentől kezdve a boss-ok ilyen szenvedősek lesznek? Hallottam rémtörténeteket Malenia-ról.
-
addikt
-
WATERDACA
őstag
Szerintem elég igényes az ER magyarítás, nyilván egy halom szavat nehéz anyanyelvünkre átfordítani, és vannak több opciók is egyes szavakra.
Engem inkább az zavar, hogy online nem lehet vele játszani, és kibannolhatnak. Ha már megvan eredetiben, nem akarok offline játszani.
u wanted, i got it \o/
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -65% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Apple Pencil 2 (second gen - iPad Pro/Air-hez) - Esztétikai hibás
- Playstation 4 Slim 1TB 2 kontrollerrel
- Jonsbo C6 fekete MATX/ITX 1 év gari, ajándék plexi oldallap+20as RGB venti
- Pulsar Xlite V2 mini - Wireless - 20000 DPI - Ajándék egérpad!
- Eladó Toshiba Satellite pro (R50-B-10R) ( 4.gen i3 - 8gb ddr3 - 750GB HDD - HDMI - jó akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest