Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz laracroft #20355 üzenetére
Én angolul olvasok, azt tudom jobban, azoknak a goodreads.com, magyarok esetében pedig azt hiszem, a moly.hu.
Kiegészítés: habár a Goodreads-et is lehet magyar könyvekkel bővíteni, és ismerek olyat, aki csinálja is.
[ Szerkesztve ]
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
hockeyapu
aktív tag
válasz laracroft #20355 üzenetére
Megerősítem, a moly.hu az, ahol a legtöbb info fent van! Minden amit a könyvekről tudni kell.
Rákeresel egy könyvre és ott van hol mennyiért tudod megvenni, esetenként akár 30%-al kevesebbért a listaárnál, vagy esetleg olvasott, magánszemélytől (antikvár árak alatt!) ! A nagy könyvesboltok meg fújják fel magukat a listaáraikkal !"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
unravel
őstag
válasz laracroft #21113 üzenetére
Szia ,
Bekapcsoltam a wifit és jelzett , hogy elérhető egy frissítés, ami néhány hosszabb perc alatt fel is települt.
Próbáld később! Ha akkor sem jó akkor keresünk más megoldást.
Addig megyek olvasni.Nekem sem működik jelenleg a letöltőlink : [link]
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz laracroft #21224 üzenetére
Szerintem a könyv azért is jobb a sorozatoknál, mert sokkal szabadabb, és ha jó az író akkor ugyanolyan "jól néz ki" minden benne, mint amikor ugyanezen leírás alapján CGI készül belőle és azt nézed – ami lehet kevésbé látványos, mert a CGI drága, és mindig van adott budget. Emellé nem kell mindenféle tévés korlátozásoknak megfelelni, eltérhet a standardtól az író nézete és véleménye, kevésbé van kitéve a történet a mai társadalmat mérgező, korlátozó lobbistáinak, mert nincs annyira szem előtt, mint a tévé/mozi.
De a legfontosabb, hogy a könyvből nem igazán lehet lespórolni a jó történetet. Mert a filmeknél a látvánnyal próbálnak kompenzálni, ami a többségnél lehet működik, nálam nem. Viszont ha valaki jó könyvekre adja a fejét, és el is olvassa, sokkal nagyobb élményt ad átlagban még hosszú távon is, mintha sorozatokat nézne. Vannak persze kivételek, én bízom benne, hogy pl. a szeptemberben érkező Alapítvány sorozat jó lesz – bár abban is biztos vagyok, hogy nem fogja megütni a könyv színvonalát.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz laracroft #22449 üzenetére
Ez szerint az nem a könyv.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
-
-
-
consono
nagyúr
válasz laracroft #23107 üzenetére
Nekem is ezt csinálja PocketBook Coloron, első engedtem... Ha rootolod a készüléket, azt hiszem csak akkor lehet permanensen kitenni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Cs1csó
félisten
válasz laracroft #24286 üzenetére
nem hiszem. Két dolgot tehetsz:
1. frissíted a szoftverét - ehhez lehet, hogy fel kell tölteni teljesen csak akkor engedi a wifi hálózaton a frissítés keresését
2. csinálsz egy factory resetet (a beállításokban valahol ez is elérhető, hogy mindent alapra állít majd újraindítja magát az eszköz)Ha ezek nem válnak be akkor küld vissza.
-
Cs1csó
félisten
válasz laracroft #25555 üzenetére
Nekem ilyen nincs, az időt pontosan mutatja, de a NAP csak akkor frissül ha bekapcsolom a wifit és felengedem a hálózatra.
Tehát pl. Vasárnap volt utoljára a neten és hétfőn bekapcsolom az olvasót akkor a pontos időt mutatja de azt írja, hogy vasárnap vanAz akkuról lehúzáshoz kell forrasztani vagy anélkül is működik?
[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
félisten
válasz laracroft #25571 üzenetére
Ez egy kellemes meglepetés volt. Azt gondoltam (már megszoktam más eszközöknél) hogy pikk-pakk megszűnik a támogatása (kb. talán 3-5 év a forgalmazás kezdetétől számítva és ha ugye nem akkor veszed simán lehet, hogy a vásárlástól számított 1-2-3 év és vége a támogatásnak, nem jön javítás stb.)
úgyhogy most meglepődtem, főleg, hogy kifutott termék, már megjött az utód is a "verse"Tetszik, hogy a menücsíkra tetszés szerint lehet kitenni dolgokat a kikapcsolás opció, és a koreader ikonját oda is tettem. (a wifi és a szinkronizáció maradt plusz a dropbox-ot is odatettem)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HP nyomtatók
- További aktív témák...
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest