Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
aktív tag
válasz totasenior #20815 üzenetére
Ezer köszönet a részletes leírásért !
Gondolkozom egy színes kijelzős készüléken is (mielőtt belémkötnének, hogy minek még egy, meg pláne színes is, nem Én akarok egyszerre több készüléken olvasni, a családnak szánnám, mert már kacsintgatnak az én olvasóm felé, és ha már lúd legyen kövér !)
Tulajdonképpen nekem is ezek jöttek le az olvasott cikkekből és műszaki leírásokból. De hallani akartam első kézből is . Gyanítottam, hogy a sárga világítás miért hiányzik a kijelzőről !
Igazából az érdekelt, hogy monóban is visszakapja-e az ember ugyanazt mint a nem színes készülékeknél, de látom még van mit javulni a technológiának. Jelenleg a kaleido2 fut, bár fényezik a dolgot, hogy ez a plus, meg 2,5 és sokkal jobb meg minden...
Szóval a lényeg. hogy olvasás szempontjából még nem váltja ki teljesen a fekete fehér readereket (már, ha a megszokott minőséget vesszük)
Csak kíváncsiság, mit csinálsz ennyi készülékkel?
Ja és Én is a Mozaikkal kezdenék egy színes olvasón![ Szerkesztve ]
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs