Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Gondolom a Store-ban (vagy amelyik platformon vetted), ahogy az előzőket is lehetett...
Itt az első (xboxra)[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Atilla001
senior tag
Minimum három olyan küldetés van amit nem lehet befejezni vagy bugos vagy a sztori vége előtt kell megcsinálni mert utána nem lehet. Például olyan helyre mutat a jelölés amit megsemmisített a rakétázás a játék vége fele. Mire rájöttem, addigra elcsesztem vagy egy órát, kerestem, hogy hova kell menni. Mi így is hosszú órákat éjszakákat át farmol 6 nék mire minden cuccot fel viszek maxra aminek semmi értelmét nem látom mert gyakorlatilag nem is használtam. Érdekes módon most hogy ki vagyok Max olva egyszerűen nem találok 450 sebzésnél nagyobb fegyvert jelenleg egy katana van felturbózva és arra nyomom a korrek charmot mert nem találok jobbat. Emberek ellen nyílt terepen meg tökéletes a nyilazás felesleges szembeszállok velük egyszerűen lelövöm őket a tetőről. Asszem inkább újrakezdem és megcsinálom a legjobb befejezést. Most leengedném a vizet a víz alatti város ról de van annak értelme az utójátékban vagy az egy meddő terület csak nincs benne víz? Amikor a erődhöz lehet úszni a játék vége fele a víz alatt a fal szélén találtam egy kapcsolót amit még sehol sem láttam hogy az mire való én kapcsolódtam de nem láttam semmi változást tudja valaki hogy az mi. Ahova a bolond autós gyerek bevisz annak az épületnek az egyik szélén a víz alatt kell megközelíteni és az épület alján szélén van egy piros kapcsoló.
[ Szerkesztve ]
Védd a természetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor 200 Pro - mobilportré
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Foxpost
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3/ INTEL i7-12650H/16GB/512SSD/RTX 3060 6GB/165 Hz/Gari/
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- HP Z2 Tower G4 Workstation: Xeon E-2136,32-64GB RAM,256-512GB NVMe SSD+2TB HDD,Quadro P2000/Win 11 P
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest