Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wesder
félisten
-
SpazzMaticus
tag
válasz Atilla001 #207 üzenetére
Félreérted.
Néztem róla videót, nekem hangulatos, ennyi ami grafikai szinten engem érdekel.
Nem ugrálok a zombis játékokért, mert maga a zombiapokalipszis téma ami hidegen hagy, de a jó játékokat ettől még szeretem, pl. abszolute hidegen hagy a Warhammer univerzum is, de attól még ha van jó WH-es játék, játszom vele.
A "lassú csúnya diavetítés" az amire részemről kevésbé vagyok érzékeny. Rendszeresen játszom retro 20-25-évvel ezelőtti játékokkal is kedvtelésből, úgyhogy a "csúnya" nekem relatív elhiheted, meg ha valami fut nálam 30 fps-felett, a többit leszarom.Egyedül a bugos, és félkész játékokat nem tolerálom.
És ha valamit megveszek azt már úgy veszem meg, hogy tudom hogy "nem fogom visszavinni" .
Életemben nem refundoltam soha. Nem is fogok. Előtte tájékozódom.Ítt is azt teszem, ezért is kértem olyan írásokat amit pl. Seth írt...
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
hajbel
addikt
válasz Atilla001 #442 üzenetére
Működik, eddig 1x láttam átvezetőben textúra villódzást, de szereti enni az fpst. Vissza is állok qualityre, mert azzal általában vrr rangen belül van az fps. Egy próbát megér mindenképpen.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
FaTHI
őstag
válasz Atilla001 #553 üzenetére
Igen, de szinte mindenütt pontos. A megszólitásokkal lehet némi gond, értem itt a többes számot pl. de összeségében jó lett. Ha adtok egy helyet ahová fel tudom tölteni szivesen megteszem kb. 700mb.ot foglal. Ha frissitik a játékot újra felül kell irni a megadott könyvtárat és kész!
[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
válasz Atilla001 #633 üzenetére
Nekem őrületesen bejön a játék. De az a legszörnyűbb az egészben, hogy igazad van. Pont ma csináltam azt a részt és első kérdésem az volt, hogy te hülye picsa miért csukod be előttem az ajtót???
És még mindig nem tudok eladni semmit a vendoroknál, még azt a fegyvert sem amit konkrétan tőle veszek meg...[ Szerkesztve ]
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
shotika
őstag
válasz Atilla001 #633 üzenetére
Igen, ez a rész nagyon szánalmas volt. Ráadásul a csaj kb teleportál a pontok között. Bevágja előtted az ajtót, és már 100 méterre vár a következőnél, hogy mire odaérj, ismét bevágja
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Rasiel
senior tag
válasz Atilla001 #669 üzenetére
A játék elején bekonfigurálásnál a gamma szintet nem állítottad el? Milyen monitorod van? (Műszeresen kalibrált?)
Egyébként előzőleg írtad egy hozzászólásodban, hogy barna az egész játék színvilága. Én nem tapasztalom (az első rész sem volt), mindkettő nagyon szép grafikailag. Az első mai szemmel is, bár nem olyan régi, 2015 eleji játék.[ Szerkesztve ]
-
-
freeknight
őstag
válasz Atilla001 #714 üzenetére
Teljesen üres a városrész, pár inhibitor van ott, de azokat össze tudod szedni a vízben is. Annyi hogy ha leengeded a vizet, az a terület tele lesz a játék legidegesítőbb ellenfeleivel.
Illetve egész pöpec kis 9-es szintű fegyverek vannak ott pár helyen ,de ezeket is össze tudod szedni ha víz alatt van a városrész. -
freeknight
őstag
válasz Atilla001 #724 üzenetére
Az, hogy milyen arányban, milyen területeken maradnak meg a frakciók, azt nem a történet alatti döntéseid határozzák meg, hanem, hogy a víztornyok és erőművek bekapcsolása után kinek adod a területeket. Ahogy látom, neked a PK cuccok kellenek, attól még nyugodtan adhatsz nekik mindent, a sztoriban meg választhatod a Survivoröket, vagy a Colonelt. Én is így csináltam, minden terület ment a PK-nek, hogy legyen pl számszeríj, a végjátékban meg a Survirorok mellé álltam. Nem támadnak meg ezután sem a PK-k a területükön, nem is tűnnek el, a két dolog, tehát a sztori, és a területosztogatás teljesen független egymástól.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz Atilla001 #767 üzenetére
Valami akcióra várok, mert megmondom őszintén, gyengébbnek tűnik, mint az első rész. Nagyon vártam, de nem mertem előrendelni. Túl sokat akartak beletenni, és majdnem úgy járt, mint a Cyberpunk.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
San398
őstag
válasz Atilla001 #781 üzenetére
Ők készítették a DL2-t, szerintem biztonságos. Mint minden más esetben ahol ugyanez a belépési módszer, itt is kiírja ha jól emlékszem hogy nem kapja meg a teljes hozzáférést csak valami kódot amit belépési adatokból generálódik,
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
melega
őstag
válasz Atilla001 #827 üzenetére
Az inhalátorokat ahogy tudom fejlesztem a gyógyítró 3-as szinten van..
Mivel nem átrohanni akarok rajta, én úgy csinálom hogy az összes kérdőjelet felfedezem, az összes bandita tábort felszabadítom, az összes malmot, metróállomást gyorsutazási pontot aktiválom.
Utána a mellékküldetéseket csinálom, persze nem mindet értem, mert nem magyarul van.
Utána csinálom a főküldetéseket.
Ugyanúgy játszom mintr a Far Cry 3,4 et, Just Case 3-at ACt az Originstől.Kérdésem a széfek kódját honan lehet tudni?
Azok is rejtenek inhabitorokat.
A másik kérdésem hogy a Techland most a dying lightr dlcket fejleszti uátna Dying light játékot csinál, vagy msát játéknak állnak neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Z2 Tower G4 Workstation: Xeon E-2136,32-64GB RAM,256-512GB NVMe SSD+2TB HDD,Quadro P2000/Win 11 P
- MacBook Pro Retina 16 M1 Pro / 10C CPU / 16C GPU / 1TB SSD/ 16 GB RAM
- LG (OLED77G29LA) 195CM 120HZ OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B29LA) 165CM 4K OLED SMART MODELL ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest