Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
válasz Teréz Atya #43458 üzenetére
Értem én, csak azt mondom hogy ezen pozitívnak meg a negatívnak is 2-2 csatlakozót csináltak Két réz lemez közzé beforrasztom a kábelt és szerintem úgy jó lesz. Nem kínlódok a lábak leforrasztásával.
Milyen ESR kondit és ferrit gyűrűt vegyek mert szerinted? Mert azokhoz végkép nem értek
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Peaceliker
addikt
válasz Teréz Atya #43458 üzenetére
nekem is ilyen lightning esc lesz p200 on, nemmai darab, de elvileg jóféle
ahha, vannak trükkök baro ra akkor...de még egyszerűbb raceren kikapcsoln, több proci marad looptime nak
(#43462) syler123
nekem nem volt zajos egy crash ig, ott vagy vtx vagy antenna sérült, de mire utána mentem vna a dolognak, már a gépnek nem tudtam ugye...
de a lényeg, hogy én vtx ről etettem 5v al...bár havernak meg simán akkuról sem zajos....sosem fogok rájönni ez mitől függ kinek mit ad elő a rendszere(#43464) Jackal2
nála nem tudom mikorra fog kiderülni
nálam meg még kupálódik, de jön most Durmáéknak is egy"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest