Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neotica
csendes tag
válasz KKaresz45 #3328 üzenetére
"Tudtommal Windows 2007-en nem fut. Viszont nekem Windows 7-en megy tökéletesen."
Windows 7 ultimate, 2,16 GHz proci, 2 GB RAM mégis kidob... van, hogy csak 2 percet tudok játszani, de van, hogy fél óráig is pörög a harc. Többször is észrevettem, hogy mielőtt kidobna, belassul a játék is.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Belekezdtem a dalishemmel az Awakening-be, hogy gyorsan az összes karakteremet lezárjam... Hát komolyan mondom, hihetetlen, hogy milyen munkát volt képes kiadni a kezei közül a cég. Dobok egy rohadt bombát a nyamvadt bűverdőben és kidob a halálba. Ez hihetetlen.
(#3349) Rossi:
(#3352) Neotica: Ismét kérdem: Felraktad a legújabb patch-et? Ha nem, akkor tedd meg. Itt van a legújabb.
Én is most küzdök a játékkal, de az Architect búvóhelye egy rendkívül szarul megírt része a játéknak, tehát nekem azért lépeget ki. Viszont az nem egészséges, hogy úgy egy az egyben kilépeget, mert akkor nem a helyszínnel van a baj. A játék eleve éppeh a Windows 7 megjelenése után jelent meg, szóval eleve kötelezőérvényű a legújabbat felpakolni.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
elkezdtem az elsőrészt egy mage-el.
a tutorialban lelombozódtam kicsit. szar a betekintési szög, idegesítő az irányítás, és a combat system.
megéri megszokni vajon... -
Bári
tag
Helló!
Valaki el tudná mondani, hogy érdemes-e Shale kristályait tartogatni? Vagy elég csak a legjobbakból 1-1-et megtartani? A wikin azt olvastam lehet kombinálni őket, de nekem sztem eddig nem sikerült. El tudná valaki mondani, hogyan kell?
"Nagymester" rúnákat lehet-e kapni/lopni/lootolni, vagy azokat mindenképpen vásárolni kell?
Ha valaki rendszeresen gyógyítónak használja Wynne-t akkor érdemes vele támadó varázslatot felvennni, vagy az csak időpocsékolás? Vele akarom megtanulni a tűzmágiát, amíg én a "mana clash"-t csinálnám.
Előre is köszönöm!
-
HS 2142
őstag
A kombinálást szerintem arra értették, hogy ha épp találkozol mondjuk egy sárkánnyal, akkor az ellen nem érdemes a tűzsebzésű követ berakni, hanem érdemes egy másikra lecserélni. Nálam legalábbis mindig volt az adott változatból a legjobb, de kb háromszor cseréltem játék során.
Nagymester rúnát pedig nem csak venni lehet, szerencse kérdése.Wynne nekem gyógyító, védő mágiákkal volt felszerelve, szerintem jobban megéri valamire nagyon rágyúrni nála, mint egy kicsit ebből is abból is, de ha jól kiegészítené a csapatot egy kis támadómágia és nem érzed szükségét, hogy inkább életerőtöket óvja manapontjaival, akkor vágj bele.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Szasinka
tag
2,5 k-t sebzett a rouge-m várom már nagyon a kettőt, addig legyűröm a DLC-ket is remélem. A 2 honosítva kerül kiadásra nálunk? (Tudom, hogy van külön téma a 2-nek de ha már egyszer írok akkor jó lesz ide is )
-
leviske
veterán
válasz Szasinka #3360 üzenetére
Az EA biztos nem honosítja, arról meg nem tudni, hogy más adná ki a játékot.
(#3358) Neotica: Hm. Érdekes. Lehetséges, hogy szakadozik a net? Ha nem, akkor esetleg próbáld meg úgy, hogy nem lemeről telepíted, hanem regisztrálod a játékot az EA store-ban és leszeded a digitális változatot. A digitális változat többnyire nem szokott kilépegetni, csak könnyen elfelejti, hogy vannak DLC-id és ilyenkor szenvedni kell a játékkal egy sort.
Emiatt mondjuk megváltás lesz a DA2, hogy csak egyszer kell ellenőriztetni a játékot.
-
Neotica
csendes tag
SPOILER!
Éppen a mágus toronyban az álombeli pályákat járom végig. Itt vannak valami kék kristályos lírium telepek... ezeknek van valami jelentősége? Kellenek majd valamihez? Mert eddig ráklikkeltem, de különösebb hasznát nem észleltem.
-
Bári
tag
Helló!
Sikerült 4 db Topsider's Honor kardot szereznem , de a Fade Wall pajzs nem akar sehogy sem előkerülni. Valakinek volt már hogy megjelent egyáltalán, vagy csak a (nekem nem működő) szerkesztővel lehet Ganxka...-ből előcsalogatni?
Van egy "K"-által adott küldetés, amit nem tudok megcsinálni. Egy nyilat kell kilőnie a karakternek a "Brecilian" erdőben. A gond az, hogy én mágus vagyok és íjjat nem tudok használni. Próbáltam Lelianna-val, de mindenképpen nekem kell csinálnom.
Előre is köszönöm!
-
nagyúr
Segítség kell.
Az elhagyatott házban az utolsó vérmágus főnököt nem bírom elintézni. Kb. 6x10 a 23-ikon alkalommal próbáltam, de nincs esélyem sem. A legtöbb, amit elértem, hogy a három haverját (két zsoldos meg egy vérmágus) elintéztem, de a főcsávót nem tudom, akár négyen megyek ellene, akkor is legyaláz villámmal vagy tűzlabdával. Tele vagyok gyógyitallal, a varázslóm is gyógyít ezerrel, de akkor sem.
Van valami működő taktika ellene?Aki él és nem boldog, az téved!
-
Bári
tag
Nos Easy-n megyek (életemben először játszom RPG-t). Nekem 2 mágus (Wynne és én) 1 "szerencsevadász" és Alistair volt a csapatban. 2 lehetőség adódott nekem. A vérmágust meglátva rögtön vagy Mana clash -> (sanszosan azonnal megöli) vagy Force Field -> ekkor bőven elég időd lesz a haverjai megölésére, amíg ő nem tud csinálni semmit.
Nekem plusz poén, hogy a Force Field elmúltával rányomtam a Death Hex-et , ami miatt elég gyorsan elpatkolt szerencsétlen.A fade shield wall megvan valakinek? Kangx.... valaki nem akarja kiadni magából sosem.
Mi a különbség a Dexterity vagy Cunning alapú (ügyesség és dörzsöltség??) íjász között? Lelianna-t melyikre érdemes ráfejleszteni?
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Magyar nyelvű rajongói kalandok léteznek a játékhoz?
Mi a mostani legjobb grafikai mod?Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Healbacsi
őstag
A tuzladba kivetelevel minden nagyobb pusztito spellnek cast ideje van, azaz szakithato. En max nehetsegen tolom/tam, de sima volt a csata. A magus(oka)t tartsd mindig melee kozeli tavolsagban. A taktikak nalam minden karinal ki vannak kapcsolva, mert ertelmetlenul elkoltik a manat illetve a skilleket, es ha epp fagysztani vagy feldonteni kellene az ellenfelet, akkor vagy eppen cooldownon van, vagy nincs mana/stamina a skillhez. En azt csinaltam, hogy a templart rakuldtem, magussal siman lehet fagyasztani ha castolna, ha fagyaszto spellek cd-n vannak, akkor shield bash. A tolvajjal eltakaritottam kozben a segitoket. Gyakorlatilag 3-4 gyogyitospellel meg is volt.
-
Lenry
félisten
cone of cold még az Archdemon-t is befagyasztja egy pár pillanatra, úgyohgy az tuti bejön.
még combosabb tud lenni, ha a lefagyasztott ellenfelet megküldöd egy stonefisttel, jó eséllyel darabokra törikGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
HS 2142
őstag
Érdekes nekem Gaxkang mindig kidobta 3-4 próbálkozás után, elég jó, úgyhogy érdemes még párszor nekifutni, könnyű fokozaton nem is annyira vészes ellenfél.
A Dexterity szerintem a fontosabb, az növeli a távolsági/szúró fegyverek sebzését, valamint a fizikai sebzést csökkenti és a védekezés értéked növeli, így ha valaki a közeledbe jutna akkor nagyobb az esélyed a túlélésre, míg a magasabb Cunning érték az ellenfél páncéljának roncsolódását segíti elő és a mentális ellenállásod növeli. (Illetve még Cunning a lopás, zárfeltörés és hasonló rogue trükkök sikerességét, valamint a rábeszélőképességet is növeli, de ez a harc szempontjából nem releváns )
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
Én úgy emlékszem, hogy ezt a küldetést D adja, de igazából mindegy. A lényeg, hogy fejleszted az ügyességét a karakterednek, vagy keresel egy olyan íjat, ami annyira gyenge, hogy minimális képességekkel is használni tudod. (A pagonyelfek (dalish elf) táborában szerintem biztos lesz ilyen is, nézz meg pár ládát vagy kérdezd a kereskedőt.)
-
Riska.91
tag
fgh
[ Szerkesztve ]
A szívre célozz Ramon! A szívre!
-
Bári
tag
válasz HS 2142 #3377 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Most kezdem el a Landsmeet részt és a kérdésem a következő: Van kb 380 aranyam, mire érdemes költeni? (az összes nagymester rúnát megvettem már) Gondolom azon fegyverekre, páncélokra, amiket a kedvenc, sokat velem lévő csapattagok használnak. Valamint hol a legolcsóbb a plusz pontot adó könyv?
Ha a "Királynő megmentése" küldetés során, nos karddal álcázom magam (mindenki rámtámad) az jelent-e majd problémát, negatív viszonyt valakivel?
Az eddigi segítséget nagyon köszönöm, nagyon sokat jelentett
-
HS 2142
őstag
Könyvek viszonylag ritkaságnak számítanak és 16-22 gold körül szokták adni őket, itt van egy viszonylag áttekinthető lista, hol és milyen bónuszokra tudsz szert tenni.
A pénzt meg könnyű elverni, én 600 goldal indultam körbe a kereskedők között, a legjobban tetsző cuccokat megvettem és ki is apadt a kassza
A küldetéssel kapcsolatban, ha jól értem mindenkire rátámadtál, akkor nem, ez nem jelent különösebb problémát a végkifejlettel kapcsolatban, legfeljebb a társaid véleménye változik meg egy két döntésed miatt a küldetés során. (Pl. a küldetés végén, hogy döntesz)I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Rossi
addikt
Denerimben a Megkötetlen mellékküldetéshez hol találom Vilhm akárkit?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Segítség kellene:
Sajnos újra kellett telepítenem a DA: O-t és ezáltal elveszett a Pala-m.Hogyan tudnám visszahozni?
[ Szerkesztve ]
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
HS 2142
őstag
Elméletileg nem veszhet el, mert az accountodhoz lett csatolva. Próbáld meg ezt:
1. Letölteni
2. Futtasd a daupdater.exe-t (A telepített könyvtárodon belül a bin_ship mappában találod)
3. Jelöld ki amit letöltöttél és telepítsd és ezután elméletileg működni fogHa továbbra sem jó, akkor próbáld meg ezt is mellé, a folyamat ugyanúgy működik.
[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
A Witch Hunt és a The Golems of Amgarrak dlc végigjátszható az Awakening alatt, vagy ha már elkezdtem akkor nem?
A folyamatos kb fél óránkénti appcrashre van valami megoldás?[ Szerkesztve ]
PSN: Nifty_Ghostface
-
-
Ghostface
senior tag
válasz HS 2142 #3388 üzenetére
Egyszer már végigjátszottam semmi baja nem volt. Azóta annyi változás történt hogy vettem egy nagyobb monitort és most 1920x1080-as felbontáson játszok. Ha visszaveszem akkor is kilépeget. Telepítettem már az 1.04-es patchet is de még így is. Találtam a Bioware fórumon egy lehetséges megoldást, ma este kipróbálom hátha működik.
PSN: Nifty_Ghostface
-
HS 2142
őstag
Lépj be a Bioware profilodba és nézd meg baloldali menü profile menüpontjában a Your registered game promotions és ott ki kell hoznia a Stone Prisonert meg a Blood Dragon Armort (ha azt is aktiváltad).
-
buccsi
tag
1. lépés:
Start menü -> Futtatás: services.msc -> Dragon Age Tartalomfissítő: egér jobb katt -> indítás
2. lépés:
Játékot indítod, majd ezen belül bejelentkezel az online profilba
Ezután automatikusan elvégzi a telepített dlc-k hitelesítését. Ezt mindig el kell végezni amikor újra telepíted a játékot vagy a dlc-t vagy ha új tartalmat vásárolsz.Ha megjön a munkakedvem, leülök egy sarokba és megvárom míg elmúlik.
-
Vistaboy
veterán
A játék újratelepítése sajnos megtöri a tartalomfrissítő szolgáltatást. Azt kell helyreállítanod. Ennek több lépcsőfoka van, ajánlom az alábbi BioWare Fórumot, ahol részletes leírást találsz a problémáról és útmutatót ezek elhárítására.
A lényeg, hogy a Microsoft .NET framework 4 fel legyen telepítve a gépedre, valamint a tartalomfrissítő szolgáltatás be legyen kapcsolva. Ha nincs, akkor próbáld meg manuálisan indítani a Dragon Age tartalomfrissítőt:
Nyomj egy "Windows gomb + R"-t (Futtatás), majd írd be, hogy "services.msc". Majd Enter.
A listából válaszd ki a "Dragon Age: Vérvonalak - Tartalom frissítő" sort.
Jobb-klikk, majd "Indítás".
Ezután elindul a szolgáltatás, feltéve ha nem blokkolja a tűzfalad, majd erre is figyelj.
Elméletileg ekkor már jónak kellene lennie.
Ha ez sem segít, akkor szedd le valahonnan a DAZIP fájlokat, és telepítsd fel kézzel.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Amarth
aktív tag
válasz Vistaboy #3397 üzenetére
Köszi Neked is a segítséget,átnézem majd a fórumot,bár az angol tudásom eléggé siralmas
Az az érdekes egyébként,hogy letölti a pala-t,fel is rakja,de mégsincs bent a táborban.
Csináltam egy reinstallt és akkor sem változott a helyzet.
Lehet újra kellene kezdeni és akkor megint fel tudnám venni,csak az a baj,hogy már elég sokat haladtam előre.
Majd próbálkozom még,hátha.Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest