Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    Engem meg megesz az ideg -na jó, azért nem, de idegesít-, hogy az istenért sem tudok 4000-ről feljebb menni. Ez a rendszer is azt díjazza, aki szarik az egész game-re, csak farmol, mint a disznó, ha meg elmegyek gankelni, villogok előre, meg beírom, mégis "véletlenül" akkor megy el singlepullolni a support és elfutnak 100hp-val, akkor én vagyok a hülye, hogy hiába öltem a midest 2x egyedül, már vizzahozta magát, amíg kiesett a farmom és próbáltam segíteni a másiknak.
    Babykának majdnem 5k-s ratingje van, ő meg, mint tudjuk még Wisp-nek is AC-t meg Deso-t farmolna fél órán keresztül.

    Tegnap 0-4-be öltem a mides Doomot, offlane-re mentem gankelni, kétszer öltük ott Alchemistet, közben az erdőzős BS-t is megöltem, de NEM, ez KEVÉS, mert az easy lane farmos POTM, 10 perc alatt egy fantasztikus Phase Boots + Point Booster (WAT?!) farmot tudhat magáénak, az erdőzős, egyszer sem gankelős Naix meg miután 20 percig nem volt jelen a game-ben, előjön egy sanyival és addigra 3 ütés a másik csapatnak.

    Ma délelőtt szinte ugyanez volt a szitu, csak az Invoker volt ellenem 0-3-ba és a 25 perc alatt Medallionos, Ogre Axe-os, PT-s Weaver oszotta, a Miranát, hogy "de hát Mirana az support, mi a faszért ne hoztam volna ki a hangyát 3. carrynek a POTM, meg Viper után", a csirke meg a 9. percbe is melee volt.

    Érdekes, következő game-ben élmény volt játszani, majdnem lemaradtam FB-ről, mert rohadtul meglepett, hogy a lvl1-es Alche+Mirana jön midre gankelni és nem farmfeszt van. Doublekill után meghaltam és villogott az Alche, hogy ott a tp a földön, ne vegyek :Y.
    Mégis mi a faszért nem tud a játék mindig ilyen, nem trashcan playerekkel összedobni?
    Múltkor low prio-ban 5-ből 3 gamebe 10x jobb játékosok voltak, mint azóta normal poolban.

    Úgyhogy szarok az MMR-re, marad a Dagonos, Offlane-es Pudge, felesleges azon rágódni, hogy mikor fog az ember 5k fölé jutni és olyanokkal játszani, akiktől tanulhat is valamit.

    [ Szerkesztve ]

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák