Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
válasz Plexicushio #4543 üzenetére
Mostmeg persze "hiába szidjuk hvostot"
-
szilva01
őstag
válasz themccormic #4553 üzenetére
csak idéztem én ikszbokt-nak hívom a fejemben (ténylegesen kimondanom még nem kellett ) Egyébként a Liquidet is kellemesen megrépázták 2-0-ra (19 illetve 15 perc alatt). XBOCT powa
-
Иван
őstag
válasz themccormic #4555 üzenetére
Most látom, hogy Leoric új aktívha HP removal. Egész jó kis skill így szerintem.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
grizlisandor
veterán
Sajnos rá kell jönnöm, hogy reggel nem szabad játszani soha! Reggel olyan csapattársakat dob be, hogy hihetetlen... 30+ perc alatt a Tiny összehozott 0-12őt, míg én Dazzle-val 2-5öt, a csapatunkból valaki elkezdte írni, hogy milyen jó a Tiny, én is közbeszoltam és le pro-zott, hogy lvl 21-en van 163 győzelmem...
Be akartam írni(csak nem vagyok jó angolból), hogy nem a lvl csak azt mutatja, hogy mennyi meccset toltál bele a játékba, nem azt, hogy milyen szinten tolod a játékot...A másik meccsen meg írtam, hogy jungle, mentem is axe-al! Írta a gyerek, hogy ő megy dk-val solo lane-re... Én segítettem midesnek mikor jött láthatatlanságrúna... A végén meg kikaptunk és az utolsó 10 perc azzal telt el, hogy a dk-s gyerek sírt, hogy nem ment segíteni neki senki... 3 an írtuk neki, hogy ő mondta, hogy vállalja a solo lane-t.
-
ígyvanferi
addikt
(#4556) Иван: pedig épp te írtad enyhe szarkazmussal, hogy túl bonyolult lett, nem pickeled többet.
Én tuti, hogy mostanában sok Miranat, Medusat, Liont és talán még Silencert fogok játszani. Ami eddig elkerülte a figyelmem, hogy a Maledict cast range-ét is növelték végre. Úgyhogy a doktor urat is előveszem újra.[ Módosította: BomiBoogie ]
-
-conrad-
addikt
válasz grizlisandor #4557 üzenetére
Ezt a level/win arányt sokszor nézik, de pl. nekem semmit nem számít, vettem compendiumot plusz van, hogy 375% xp ratio-m van mert többen is vagyunk a buffal.
A helyezkedés meg átérzem, tegnap 3x beszéltük le hero pick előtt, hogy én megyek midre, ki-hova megy stb. erre 2x egy shadow fiend last pick, 1x me pudge last pick (már megy a játék mikor kiválasztja) túrt ki anyázva úgy, hogy 3an írtuk be neki, hogy pickeljen egy supportot, pl. liont.Egyszer leszartam és ottmaradtam miden, ment is a levesbe az egész meccs.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mindenkinek emlékeztetőül, a topik címe: Defense of the Ancients 2 (DotA2)
Kérem, ehhez tartsátok magatokat.
-
félisten
válasz grizlisandor #4557 üzenetére
Nekem reggel-éjszaka az ami jó.
Hétvégéken szokott néha a sírógörcs keringetni."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Иван
őstag
válasz szilva01 #4566 üzenetére
Valószínű azért, mert a casual játékosok ekkor tolják. Vagyis nekem ez az elméletem.
A steam trading cardsokból befolyt euróból vettem egy kulcsot. életemben először volt nálam kulcs, gondolom próba cseresznye, nyitok egy ládát, üsse kavics-> Unusual porcine princess courier. Soha többé nem nyitok.
ui: azóta már eltrédeltem eg cluckelsre. Az effektje rosszabb, de maga a courier jobban tetszik.
RNJesus eljött hozzám az életben egyszer.
SZERK
ugyanitt cluckles eladó kupu-kupura.[ Szerkesztve ]
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
-conrad-
addikt
-
Mazsul
tag
Durván hosszú lett a changelog Belenyúltak megint rendesen
-
ígyvanferi
addikt
Ez most hogy is van, a mai Starladder meccseken már az új változtatásokkal játszanak? Gyanús a Morph meg a favágó pick. De akkor minek is van tournament meg latest verzió? Vagy mivel eleve a 6.78b-t portolták, és bugfixek is jöttek a mai patch-csel, így nincs gond?
[ Szerkesztve ]
-
themccormic
tag
válasz ígyvanferi #4570 üzenetére
Mindig az a tournament verzió ami itt is: http://www.getdota.com/
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Most játszottunk egy meccset, 20 perc után ragequit-tot tolt az ellenséges team.
-
Иван
őstag
Nemtom ti hogy vagytok vele, de ezzel a konstans 100-as manacosttal és dagon árcsökkentéssel nyx még mintha buffot is kapott volna.
-
ígyvanferi
addikt
válasz themccormic #4571 üzenetére
Akkor gondolom csak ha új hőst implementálnak, olyankor tér el a latest és tournament verzió.
Nyx (majdnem nem találtam meg a changelogban, már egészen megszoktam ezt a nevét): gyakorlatilag igen. Nem mondanám igazán nerfnek, hogy végre észszerűen (mit észszerűen, egyáltalán) skálázódik valahogy a manaburn.
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
válasz ígyvanferi #4574 üzenetére
Igazából, az hogy 30 manát spórolsz, néha nagyon jól jön. Manacsukáig az ember egyik baja, hogy centire van a manája kiszámolva.
-
ígyvanferi
addikt
Mit szóltok egy jó kis cm+bs+slark+brood összeállításhoz? Nem, ez nem egy low lvl pub, ez most egy actual competitive game, a west q. runnner-up DD (most már Quantic) pickjei. Plusz egy random gyro...
-
Иван
őstag
válasz ígyvanferi #4576 üzenetére
BS jó kísérlet, slark már előző metéban is éledezett.
Brood: az a gond szerintem, hogy a legnagyobb gondját még mindig nem javították. Konkrétan hogy a pókaji bármelyik aoe supportnak ingyen arany. Az új buffja jó, de összeségében... Kétségeim vannak. Elválik.
CM: végképp nem értem. Az a 0,5 mana regen annyira fontos és inb4, hogy pickelni kell? Most nem 10 perc alatt lesz haszontalan, hanem 12.
-
ígyvanferi
addikt
BS elég jól counterelte a fa Living Armorját (nem tudom, lehet a Rabidot/Battle Cry-t is leszedi esetleg).
Brood elől meg inkább futott szegény SD.
CM-et én sem igazán értem, miért lett ennyivel jobb. Gondolom egyelőre csak próbálgatják.Végre tudok Moprh-fal creepelni! Bár nem tűnik komolynak az a 0,1 bat növelés, de mégis.
-
Ghard
őstag
Ha kell valakinek dota 2 szóljon, tele van vele a steam raktáram.
-
Иван
őstag
válasz ígyvanferi #4578 üzenetére
SD mindenki elől fut. Nagyon jó hős, de olyan törékeny szegénykém, hogy más supportok is megeszik.
Morph 0,1BAT csökkentéssel nem a lanelését kapta vissza, hanem hogy (még) jobban skálázódik late gamebe. Remélem amúgy hozzák majd, mert nagyon látványos carry nekem.
-
szilva01
őstag
hamar kihalt a topic gondoltam megosztom mindenkivel, hogy csinaltqm egy smurf accot amivel gondoltam ha nagyon nem megy a jatek normal brqcketben elsupportolgatok...a vege az lett hogy 2 jatek utan feldobott highba ugyhogy csinalhatom a kovetkezo "pihi" felhasznalot Egyebkent rajottem hogy az a kulonbseg a high es very high kozt, hogy very highban mindenki azt csinalja ami a csapatnak "jo" es altalaban skillesek es nem flemelnek, mig highban mindenki azt hiszi hogy o az eu no. 1 player es o csak kerrit jatszhat es ha nem nyer akkor az a csapata miatt van. Persze amikor szembesiti vele az ember hogy o is supportolhatott volna akkor nem mondd semmit. (ez inkabb ilyen naplobejegyzes. mintsem flamekelto poszt akart lenni )
-
-conrad-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
-
félisten
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
xuldar
addikt
D1Rect: Gratulálok
.
Felesleg törölve.[ Módosította: philoxenia ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Felesleges szál törölve, ne folytassátok!
-
Yoru
csendes tag
Hali!
Régebben játszottam dota1-el, most pedig rákaptam a második részre is.
Mivel ez egy team orientált játék, és néha nagyon elegem van a pugokból, ezért keresek valami csapatot. Közel sem vagyok pro, sőt még alig játszottam kb. 200 meccs összesen, de azért már ismerem a hősöket, abilityket, meg a fogalmakat.
Egyébként hétköznap az esti órákban ráérek, hétvégén pedig általában egész nap.Ha valakit érdekel írjon privit.
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
Első videóm, csak próbaképpen mert vicces volt, én meg szerencsés.
Gankeltek minket aztán próbáltam lelépni majd:
wat? -
-conrad-
addikt
Erről tud valaki valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.