Új hozzászólás Aktív témák

  • alpihun

    senior tag

    Kipróbáltam az általatok ajánlott hősöket (név szerint: Enchantress és Skeleton King). Nagyon jók, viszont rátaláltam egy harmadikra, nem ebben a kategóriában: Huskar.

    Elképesztő erős, lasthitezés gyerekjáték vele, van healja, viszont nélküle is jól megvan. Jungleben is ő a király számomra, és az R képessége is nagyon durva tud lenni.

    Viszont van vele kapcsolatban egy kérdésem. Mivel dzsungelezni csak lvl 8-9en kezdek, és a lanet végérvényesen kb lvl 12-n hagyom el, ezért nagyon fontos volna tudnom, hogy ezzel a hőssel hogy kell ideálisan lanezni (pusholás, creepfarm)?
    Van ugye az, amikor megállok egy helyben és csak lövöm a creepeket amikor még teljes életük megvan.
    És van az, hogy járkálok fel le egy helyben, csak lasthitet lövök és próbálok egy-egy lándzsát az ellenségbe is ereszteni.
    A két lehetőség az ellenfél számára is adott, tehát mindjárt négy végkifejlet van.
    1. és 2.: Ha mindketten ugyanazt csináljuk, akkor nem halad a lane, csak állunk egy helyben.
    3. Ha ő lasthitezik és én pusholok, akkor creepjeim elérik a tornyot, lassan bedöntve azt, viszont én és ők is gyorsabban halunk, mivel a torony támad, viszont neki is nehezednek a lasthitek és a fejlődés ezáltal.
    4. Harmadik opció az én tornyomnál, tehát csak ő pushol.

    Nagyon érdekel a dolog, kíváncsi vagyok a ti (részletes) véleményeitekre, tanácsaitokra is. Lehet, hogy ezek közül nincs egy aranyszabály, amit ész nélkül mindig kell csinálni, ezért szeretném tudni: mikor mit?

    Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

Új hozzászólás Aktív témák