Új hozzászólás Aktív témák

  • PumpkinSeed

    addikt

    válasz ko9 #1028 üzenetére

    Nekem is 1200+ winem van ami kb 2300 meccset tesz ki és még a többi meccsfajtáról (renked, dominion stb.) nem is beszélve.

    Én csak annyit mondok egy lol-osnak semmi esélye nincs kezdőként egyáltalán 0-20-nál jobb statot csinálni mert hiába ismeri, meg tudja mit kell csinálni meg a játék mechanikáját egyszerűen annyira skilled játék, hogy nem fog tudni. Kettő egy HoN-os mint én sokkal több előnnyel indul benne mint egy lol-os mert a lolosok a honba se állják meg a helyüket. Néhány haverom pont most jött át és annyira noobok, hogy el se lehet mondani. Harmadik érv amit más forumon nem értenek meg a lol egy undorító játék abból a szempontból ahogy a játékosok játszák. Kötelező lanek! Top solo jungel meg ilyen hülyeségek ami monoton szar meccsekből áll. A LoLos társadalom ezzel van elbaszva már elnézést. Itt minden meccs más és két ugyan olyan meccset még ugyanazon herokkal se lehet játszani.

    Szerintem elég érvet hoztam, de ha szeretnél még hozok mert könyvet tudnék írni erről.

    Vagyis inkább a HoN vs. LoL -ról. Dota2 még kezdeti játék nekem csupán 100 gamem van. :) Nem akarok vitatkozni de ez trus story. :)

    "Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

Új hozzászólás Aktív témák