Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Android játékok topikja
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
-
ígyvanferi
addikt
válasz Speeedfire #602 üzenetére
Nem túl kezdő barát a dota közösség, ne is foglalkozz vele, csak játssz! Ugye nagyobb arányban vannak azok, akik már a w3 DotA-val is játszottak, tehát nekik ez nem új játék, és nehezen fogadják el az újakat.
Aki követi a competitive scene-t, mit tippel, kinek van a legnagyobb esélye megnyerni az Internationalt? Ugye már csak bő egy hónap van hátra. Ha a Quantic kijutott volna, most egy Zenith-Quantic döntőt tippelnék, így viszont az LGD-t várom oda. Természetesen még ott a mindenki favoritja, ranglista első Na'Vi, őket mostanában csak az mTw és a Quantic vert meg, és minden tornán első vagy második helyen végeztek, most akkor is necces lesz szerintem a dolog. Nem nagyon találkoztak az ázsiai csapatok az EU-s/amerikai teamekkel, így nehéz megítélni mondjuk. Zenith akkor is megnyeri...
[ Szerkesztve ]
-
Teki1986
tag
válasz ígyvanferi #603 üzenetére
Szerintem európai színtérről Navi vagy mtw érhet oda, a kínaiak pedig fekete lovak, mert ha a farmoljunk 1 órát hardcarryvel majd nyerünk játékot játsszák akkor esélytelenek, de láttam már fejlődést a játékukban. Szóval innen LGD Zenith.
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Én tök új vagyok, nem játszottam dota-val sem. Első körben Axe-val toltam. Van mást tippetek kezdőnek? Nem rossz ez az Axe, de jó lenne, ha nem csak 1 karival játszanék
Eyesis
-
Inv1sus
addikt
Én személy szerint necrot szoktam ajánlani, mert annak csak két aktív spellje van, nem kell sok mindenre figyelni, csak arra hogy legyen manád és szórd a gyógyításokat magadra és a csapatodra.
Csak ugye ez support hős, a későbbiekben nem sokat fog tudni hozzáadni a játékhoz, ha nem jól buildelsz. Érdemes 40 perc alatt lezárni a játékot vagy kirakni egy aganimot, mert úgy az ultiddal ki tudsz instant nyírni olyan hőst, akinek kb 40% hp-ja hiányzik.BTW vettem egy accot, úgyhogy megint visszatérek. Hiphip hurrááá.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
tikshow
addikt
Necro carry/support hős végig és az egyik legnehezebb, ultijához matekozni kell, és iszonyú sok mannát fogyaszt az a két spell - ellenben a sok hp-s enemyk ellen a legjobb az ultija miatt. Viszonylag egyszerűnek és jó menekülőnek számít egy Bone Fletcher, igaz, hogy 4 spelles, de rém egyszerű az egész és last hitelni segít a második spellje ami a játék elején nagy plusz. De én még mindig tartom magam a Drow Ranger/Skeleton King/Sniper -hez kezdésnek, ezeknek alig van valamijük megfelelő itemmel (suggested mondjuk) jól használhatóak.
Eyesis: a hős mindig olyan erős amilyen jól játszol vele, itt nincsen olyan, hogy ez a hős mindig erős lesz - mindig lesz tőled egy jobb játékos aki sz@rrá fogja a szivatni a kedvenc hősödet.
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
build order
tikshow: Nyilván, hiszen minden hősnek vannak gyenge pontjai, de pont ezeket nem vágom, hogy mikor vagyok ütőképes és milyen hősökkel, sőt milyen társsal.. Ugye ha van egy gyógyító az Axe mellett, akkor az eleg ütőképes a játék elejnén is
ezeket a mit vegyünk milyen sorrendben doglokat hol lehet nézegetni?[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
ígyvanferi
addikt
Skill vagy item build? Item buildnél kezdésnek jó, ha követed a játék által ajánlott itemeket.
Egyébként meg itt kiválasztod a téged érdeklő/neked szimpatikus hőst, guide szekció, végigolvasod a legmagasabb ratingűt és máris profin játszol vele. Na jó, kicsit túloztam, de akkor is sokat lehet belőlük tanulni, skill/item buildek, playstyle, kombók, enemy-k, stb.
-
Inv1sus
addikt
Én bone fletchert nem ajánlom. Természetesen jót lehet menekülni vele, de ha vesznek gemet vagy dustot, akkor hipp-hopp meghal és nehéz lesz vele játszani.
Skeleton king jó lehet, de ott általában az szokott gond lenni, hogy sokan csak szaladgálnak vele, mert ahhoz, hogy a criticalokat ossza, oda is kéne menni a hősökhöz.
Sniperrel is könnyen lehet halni, de egyébként jó hős. Ha nem mséz be a harcok közepére vele, jó lehet.
Drow ranger is könnyen hal, manája gyorsan fogy, ha automatán van az első skillje. Tehát skill kell hozzá is.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Teki1986
tag
Kínaik nagy része már beszerezte a vízumot tudtommal.
Nem értem amúgy miért support rolet ajánlotok minden kezdőnek. Rengeteget lehet szívni ha gyenge a support és ezt nem lehet ellensúlyozni egy jó carryvel. Én inkább initiator/ganker role ajánlanék mert könnyen tanulható és nem gond néha ha elrontod.
Off: Tegnap előtt egy orosz support es-el felblinkelt a ward helyre és nyomott egy dustot hogy lássa a wardot.
-
Fooler89
őstag
Sziasztok!
Akinek van kedve játszani, az nyugodtan vegyen fel, természetesen ne olyanok akik teljesen újak a játékba.
Username: fooler00Ha valaki új és szeretne játszani a játékkal, plusz tud angolul annak ajánlom figyelmébe a purge-ot, az összes heróval nyomja legalább egyszer és közben elmagyarázza a dolgokat.
-
ko9
addikt
válasz Teki1986 #617 üzenetére
Nekem szvsz LoLba is support a main role-om, sőt szinte az összes játékba support role-t választok, ezért gondoltam, hogy itt is abba kezdek bele. Igazából annyi a problémám, hogy nem találtam még leírást, hogy melyik support a vialable, mi mellé mi jó, meg ilyenek. Magamtól meg nem nagyon van időm rájönni, még arra se, hogy melyik champek a supportok
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Plexicushio
senior tag
válasz ígyvanferi #603 üzenetére
Természetesen még ott a mindenki favoritja, ranglista első Na'Vi, őket mostanában csak az mTw és a Quantic vert meg
Istenem, de hogyan.. A második játék szombaton iszonyat alázós volt, / és mivel TA a kedvenc hősöm all time (a kis szabadon pickelhető Jolly Joker az egyesben ) élveztem minden percét amíg ezzel az "újrafeltalált" hőssel aprítanak, pláne egy nagy csapatot. /
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Na, megint megkérdezem akkor, hogy nem szoktatok/akartok PH!-s dota2 játékokat szervezni?
Akár újak tanítása, közös játékélmény stb stb..Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
pethYeti
addikt
válasz Speeedfire #622 üzenetére
Én benne vagyok, mint noob
Végre találtam egy nekem jól működő hero-t. Lich-el nagyon jól lehet nyomatni, nem hiába ajánlják gondolom kezdőknek
A játékpontszámokat mi alapján kapom? Múltkor statom 1/10/10és kaptam kb 40-et. Most Lichel kb 10/1/10 most meg adott 31-et.
-
speeder04
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=dx_vkYApVf8 angoltudás szükséges
Cool. Cool Cool Cool
-
pethYeti
addikt
A meccsek végén kapott dobozokat hol találom?
-
Teki1986
tag
Konkrétan sehol nem látod hogy melyik hero melyik mellé jó, viszont azt látod az adatlapjukon hogy support-e vagy sem. Valamint ha kezdőként zavar hogy folyton téged ostoroznak akkor szintén nem a support role ajánlott, mert ha valamit elfelejtesz (courier,ward, stb.) akkor máris sírnak.
Quantic szerintem nem fog labdába rúgni, van 1-2 felvillanásuk, de ennyi nem hiszem hogy stabilan tudnak jól teljesíteni.
-
tikshow
addikt
Dota 2 Diaries - 2. rész kezdőknek ajánlott
-
-
Teki1986
tag
válasz ígyvanferi #631 üzenetére
pb erősebb lenne mint a Quantic? Az lehet hogy 1 vagy 2 meccsen elverték a NaVi-t, de hosszútávon nem fogadnék rájuk, ha bannolják Morphot meg Stormot akkor nehezebb helyzetben vannak máris.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Teki1986 #632 üzenetére
Ezek szerint. Nagyobb csapatok közül mondjuk csak őket meg az EG-t verték el. Esetleg még az aL-t és a VP-t is ide sorolhatjuk, bár nekik mostanában elég szarul megy. Általában kisebb, ismeretlen csapatokat vertek, bár akkor is 7.-ek a ranglistán.
Lanayát is belevehetjük a banolandók listájába, azzal verte el Korok a Na'Vi-t elég csúnyán, amiről itt fentebb már volt épp szó. Quanticnak azért elég ütős az új line-upja. De ugye sajnos egyelőre nem tudjuk meg, mit kezdenének mondjuk a kínaiakkal egy nagy tornán. -
Fooler89
őstag
válasz ígyvanferi #633 üzenetére
Hol vannak ezekről a meccsekről streamek?
-
Fooler89
őstag
-
pethYeti
addikt
Baromi rossz hogy egyszer simán nyerünk máskor simán kikapunk és végén már 3 ember kilépett... Lenyomtam kb 10 meccset eddig egyszer nem volt szoros
-
szilva01
őstag
válasz atidzsiforc #634 üzenetére
40 perc alatt 51 creep elég kevés
-
tikshow
addikt
Egy jó ideje már játszok, de csak néha rak be hülyéket, viszont akkor enemybe is van. Körülbelül két hete módosították a rendszert úgy, hogy nagyjából azonos játékmennyisége legyen a két csapatnak. Szóval lehet egyik teambe egy olyan aki 800-at játszott már, másikba meg mondjuk 150, de lesz a másikba is egy kb 800-as. Nem hiába játszok mostanában baromi szoros játékokat. Am stats.dota2.be -n meg lehet nézni, hogy pontosan mennyit játszott az ellenfél meg a csapattárs.
-
Fooler89
őstag
válasz ígyvanferi #638 üzenetére
köszi szépen.
Nem tudom, ki hogy van vele, de egyre rosszabbak a noobok dotában.
Némelyikük, 40 lejátszott meccsel nem tudja, hogy kell couriert vásárolni és a tendencia egyre lejjebb mutat. Ráadásul minden egyes új meghívó osztással egyre rosszabbak a játékosok.#646 Ugyanúgy van mint honban, az előző accounton 200 lejátszott meccs volt és ahogy megelőzte volna a győzelmeim száma a vereséget azonnal beraktak angolul nem beszélő orosz ragelő noobokkal.
Remélem ezen változtatnak mert így nincs sok értelme a battle pointnak és annak, hogy te egyre jobb legyél.[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
+1 sokszor nem akar senki sem venni. Amióta meg mondtátok, hogy csacsival külditek el a manás üveget azóta én is. Sőt, szinte mindegy milyen hőssel vagyok, mindig veszek ilyen üveget. Nem kell fát enni, vagy potit venni. Ezt csak elküldöm a csacsival és feltölti és visszaküldi nekem.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ígyvanferi
addikt
válasz Speeedfire #649 üzenetére
Hát nem tudom, meccseim 98%-ában van courier kezdéskor. Mondjuk ennek a felében én veszem, mert vagy pure support vagyok, vagy legalább is valami olyan, aminek simán belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest