Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
sk vampiric aura, valdmir aura es lifestealer lifeleech stack-elodik?
meg ugy altalaban, mi stack-elodik, s mi nem? minden osszeadodik, amihez nincs maskent irva (pl mert unique modifier)?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Teki1986
tag
[link] Ennyi...
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
3.Aragorn
addikt
Tehát van DotA 2. Ez jó.
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Újra van accom, úgyhogy akár nyomhatnánk majd egy partit. Nem tudom ki szervezi, de legyen szíves addoljon a csoporthoz (ha van). Steam-es username: inv1sus87
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
Volt alkalmam Pocok 256-tal gamelni, jól tolja, ajánlom.
Sok ++++++++
-
Teki1986
tag
Nem igazán tudom összekötni a neveket a fórumos nickekkel. Nem csinálnuk egy listát?
-
Inv1sus
addikt
Steam: inv1sus87
Dota 2: Inv1sus[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Valahogy szervezkedni kéne, hogy ki mikor ér rá, hogy 5-ös meccseket is nyomni lehessen.
-
Teki1986
tag
Hogy kicsit feldobjam a fórum eme részét, szerintem beszélgessünk a pick-counter pick-ről. Mi az ami a jó egy hős ellen?
PL. Anti Mage vs. Faceless Void
Furion, Riki,Shadow Shaman,Pudge, DarkSeer stb?i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
Inv1sus
addikt
válasz Teki1986 #324 üzenetére
Magina ellen szerintem Doom a legmegfelelőbb. De jó még Storm, Void és boszorka ellen is. Rájuk ultizol és egy jó darabig nem tudnak elmenekülni, amit rendszerint nem kalkulálnak bele a dolgokba.
Furiont bármelyik hőssel szét lehet gyakni, nem nevezném imba karakternek. Mindössze venni kell egy hatchetet, hogy ki tud vágni magad a fagyűrűből.
Pudge-nél sokan elfelejtik, hogy a a második skillje őt is ugyanúgy sebzi és ahelyett, hogy ilyenkor ütnék, menekülni kezdenek.
Láthatatlan hősök ellen venni kell wardot és dustot, esetleg szintén láthatatlan hőst pickelni és vinni egy gemet.Dark Seer ellen nem érdemes lassítós hősöket hozni (viper, venomancer esetleg omni...)
-
Inv1sus
addikt
Aganimos Dark Seer dupla ultival már adja. Most láttam először ilyen megoldást. Az enemy pár másodperc alatt elpárolgott.
-
Teki1986
tag
Főleg ha a hard carry-t is lemásolja, múltkor a klón 300-akat lőtt belém. Nem volt szép. Tegnap este néztem egy Navi gyakorló meccset és Warlock-al próbálkoztak, úgy belassította a teljes csapatot hogy gyök kettővel mentek. Sok melee ellen szerintem nagyon hasznos lehet.
-
Teki1986
tag
Az a kérdés még hogy a pubok kedvelt hősei, pl. Spirit Breaker, Alchemist, Tiny és társait miért nem használják a top csapatok? Counterelve vannak, vagy csak van jobb hős helyettük, ha igen akkor ki?
-
goodboy007
senior tag
Ha normális az ellenfél pickje és nem 5 carryjük van, akkor csak pazarlás a Doom-ot Maginára tolni, a 3. skillje miatt alig sebződik és ha van egy jó AOE-s hősük, azt fontosabb lenne kiiktatni.
Oké, hogy Storm és Void Doom alatt könnyen ölhető, de ha csak nem gankról van szó, akkor érdemesebb inkább mondjuk Tide-ra vagy Enigma-ra meghagyni (persze amíg nincs daggerük, utána már úgyis mindegy).
AM ellen inkább a sok disable és a pure damage a nyerő, pl. Notrom, Obsidian, Rhasta. Persze ezeket könnyebben öli az ultija, de ha van egy BF-je és nem tudja a csapat kilőni jópár secre, akkor szinte lehetetlen levadászni."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Inv1sus
addikt
válasz goodboy007 #336 üzenetére
Maginánál általában utolsónak maxolják ki a harmadik skillt. Addig meg lehet ölni párszor és nem lesz elfarmolva.
Egyébként a silence miatt éri meg szerintem Doom-ot hozni, nem kimondottan a sebzés miatt.[ Szerkesztve ]
-
Teki1986
tag
Felmerült bennem a kérdés, hogy a Doom silence alatt a passzív skillek aktívak maradnak-e, valamint pl. a battle fury működik közben?
-
Teki1986
tag
válasz ígyvanferi #339 üzenetére
De viszont a cleave szintén passzív skill, vagy mondjuk a lifesteal ami orb effect.
Igazából csak hangosan gondolkodom, mert nem tudom letesztelni éppen.
-
Inv1sus
addikt
válasz ígyvanferi #341 üzenetére
Tehát ha az antimage-re rárakjuk a doom-ot, akkor még manaégetése se lesz, szal kb nulla lesz harc közben.
-
Tomocop
csendes tag
Sziasztok!
Hogy áll éppen a bétára nem sikerült kulcsot kapnom esetleg már free beta van? vagy lehet már játszani vele mert kipróbálnám csak semmi infot nemtalálok hogy mivan.
üdv
a
-
Plexicushio
senior tag
Na'Vi -vs.- Quant ~~ alig 10 perc múlva
-
ígyvanferi
addikt
Játszik valaki laptopról? Milyen intergrált megoldással lehet már tűrhető beállítások mellett futtatni?
-
kovsol
titán
válasz ígyvanferi #346 üzenetére
Adatlapomon található laptoppal low grafon volt hajlandó csak elfogadható fps -t produkálni. Szóval egy HD3470 256MB ez is 750/900Mhz -en járatva(nálam) kb a minimum amivel meg lehet próbálni véleményem szerint, és egy jobb fajta kétmagos proci se árt bele.
May the Force be with you!
-
Teki1986
tag
Bloodseeker ultija ellen mi a megoldás? Csak a BKB segít rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest