Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Tense #1415 üzenetére

    Kizárt dolog szerintem. Egy max-ra húzott Slayer köszönőviszonyban sem lenne egy újonnan érkező játékoshoz képest.
    Csak hasonlítsd össze az alapjáték első egy utolsó pályáját.
    Ha az elsőt veszed alapnak hogy az új jétékosnak is élvezetes legyen, akkor a maxos Slayer csak végigrohanna a pályán, ha meg ellenkezője akkor az utolsó pályán főleg az új játékosnak mindent jelenthetne a játék csak élvezetet nem.
    Szerintem ott is fejlődés lesz.
    Számomra a nagy kérdés hogy mi lehet az aa 7 teljesítmény, meg hogy mennyi pálya lesz.
    Én 3-4 pályára tippelek. Na most ott meg lehet csinálni félidőnél egy boss-t meg ugye a végigjátszás tehát eddig lehetne 2 teljesítmény.
    Viszont album, cheat meg játékfigura baromi jó kérdés hogy lesz e mert ugyan új enemy jön tehát a játékfigura alapesetben egyértelmű lenne, de a fortressben tele a 3 polc ha megszerzni az összeset az ember.
    Plusz új játékosként ha a deluxe verziót veszi az ember akkor az alapjáték összes játékfigurájánál még nem jöhetne a teljesítmény a dlc megjelenése után mert vagy nem lenne tele a polc és úgy hülyén néz ki hogy kész, vagy a másik eset hogy különválasztják a kettőt de akkor meg nagyon kevés játékfigurát lehet begyűjteni.
    Albumot meg cheatet szerintem simán tudnak beletenni pluszban főleg ha az alapjáték előtt kitalálták hogy mi nem kerül bele alapból.
    Megint lehetne valami új fajta cheattel teljesíts egy küldetést. Amivel lehetne 3 a teljesítmény, meg esetleg megint 1 időre érj végig 1 pályán, de ez még mindig csak 4...
    3 hét múlva meglátjuk mi lesz :DD

    waterdaca? Értem én a doom univerzumot, meg az is egyértelmű hogy a season 1-2 "dlc" nem jelenti azt hogy nem jöhet utána 3 meg 4 meg... ha van rá igény, de egyre komplikáltabb lehet a meegvalósítása.
    Ez a season 1 meg 2 tutira be volt tervezve tehát itt egyértelmű hogy kész van minden, de már itt írtam ugye a teljesítménnyel meg a fortressel való felvetéseket mit hogyan leheet megoldaani.
    Viszont ha sikeres a dolog és további bővítések jönnének akkor vagy durván át kell alakítaniuk esetleg bővíteniük a fortress-t vagy egy második lakást kitalálni stb mert ahogy egyre több tartalom jön úgy kéne egyre több "problémát" megoldani.
    Szerintem amúgy sajna nem lesz 5-6 pálya mert akko a dlc áráért (30 euro) és tartalmazza a season 2-őt is (gondolaatmenetedet tovább gondolva megint 5-6 pálya) már 10-12 pályánál tartanánk ami meg már majdnem a 60 euros teljes játék kampánya.
    Szerintem kapunk 3 vagy naagyon jó esetben 4 pályát. A többi az master level, esetleg új battlemod pálya stb.

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák