Hirdetés
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Lord Zero #3300 üzenetére
Marine-ben elég kicsit sebződsz, még egy nagyobb szörnytől is, és elég sok a táp. Csak akkor van baj, ha sok az ellefél...
Egyébként nekem az a bajom, hogy sokszor a pajzs maxon van, sőt nem is tudom felvenni az összes ''pajzsnövelőt'', miközben a Health-em 60-70 körül mozozg.Dive ever, work never.
-
Lord Zero
addikt
ami nekem még hiányzik (sok más, eddig már felsorolt dolog mellett) az az emberi ellen
pl a halflifeban vhogy olyan jófajta íze volt annak, hogy hol humán, hol alien törzskönyvezésű ellent kellett irtani, és mindkét faj másfajta műfajt igényelt (szóismétlés, tudás, azannya :) )nem, mindegy
-
Lord Zero
addikt
akkor még nem tartok ott? (a hell pálya után az újdonsült soul cube-bal császkálok épp)
eleddig egyetlen homo sapiens-szel sem futottam össze, leszámítva a bennrekedt tudósokat (akik a legnagyobb vérengzés és pokoljárás közepette is - nem tudni miért - legfontosabb tennivalójuknak a jegyzeteikkel való babrálást vélték)
így már érthetőbb?nem, mindegy
-
addikt
az egyik pályán volt víz, ha lenéztél valamelyik szakadéba akkor ott víz volt az alján...:DD nehezen észrevehető, és is csak elkóborotam hogy megnézzem mi van a szakadék aljában :P
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
F-ECT$
titán
-
djtörök
senior tag
Sziasztok, evvel a timedemoval nálam felmerült egy érdekesség, nemtom másoknál ez hogy van.
Kíváncsiságból leteszteltem 1024*768/Ultrahigh grafikán:
2284 frames rendered in 90.7sec =15,7fps
Ez így nem egészen ok, mert ha a 2284et elosztom 90el az ~25.2 fps
Vagy ez most hogyvan? :F -
Antonio
senior tag
üdv.
még egy vélemény a sok közül ... nem olvastam max az elsó pár száz hozzászólást
igazából nagyon nem érdekelt e DOOM 3, már ''kinőttem'' :U az efféle játékokból :B + gondoltam csak az időmet rabolná (aztán egész hétévégén azt zúznám) + az előzetes nagy DOOM örületben olyan brutális gépigényeket mondtak hogy mondom, semmi eséjem a normális játékra ... amúgyse
aztán minap egyik haverom mondta hogy megvan és az ő gépén símán fut 800X600 ban pedig gyengébb mint az enyém ... na mondom adide 800X600 talán élvezhető
konfigomat lásd adattáblámon ... símán elmegy 800X600 ba minden gafikai okosság rajtvan amit a játék kínál kivéve a vertikális valami :) 4x ''antiizé'' van rajta :C a külső grafikai beállítások is közepesek ...
de kipróbáltam 1024X768-ba (persze gyengébb graf beáll) és ment!
csak ott néha már szaggat elkéne mégy egy kis ram? furcsa de alig vettem észre különbséget 1024x768 ill a 800X600 között különbséget :F (szaggatást kivéve)
úgyhogy maradtam gyorsabb (játszhatóbb) szebb (több szőrő stb) 800x600 mellett
ezért nem értem mi volt ez a nagy videókártyafelhajtás!!! a játék körül
egyébként maga a játék: uncsi, az első rácsodálkozás* után elég egyhangú ... :(
negatív: MI nagy 0, elég elcsépelt ill. nagyon gyenge (fantáziamentes) hatásvadász módon oldották meg az ''ilyesztgetést'' a falból előjövő zombik (miért épültek egy ilyen bázison semmiféle célt nemszolgálórejtek oduk) amik érthetetlen módon múltszázadi öltözékbe csoszognak + véletlenül lekapcsolódó lámpák= biztos lesz valami :o aztán ha elmult az ''eksőn'' fény vissza,
mindenki mondogatta milyen ''fo@atos (alien vs predator 2 jobban útött eből a szempontból) játék én egyszer ilyedtem meg igazán amikor belenéztem a tükörbe és a ''másik'' énem nézett vissza
+ egyhangú játékmenet és pályák :o nem lehet sokáig játszani mert hamar megunom (mondjuk még a játék közepén tartok, csak nemrég találkoztam az első 2 rakétavetős zombipajtással)
+ a falba/fémbe csapodó lövedék utáni füst (irreélisan béna mintha egy kis petárda robbant volna és nem egy nagy sebességű lövedék csapódna) és egyéb
-nemlétező- effekt hagy kívánni valót maga után :( (lásd max pain2) ... nem akarom többet fikázni de ma már azért többet vártam volna egy ilyen játéktól (pláne ekkora beharangozás után)
nem rosz de, de sokkal többet vártam, bár lehet ha 10 évvel fiatalabb lennék nekem is elvonási tüneteim lennének :)
pozitív: jók az efeketek, az árnyék a tűz ill a hőérzetet nagyon javítja az eltorzuló/vibráló levegő ez tetszik, ja és persze nem rosz a grafika (ahogy a lények elpusztulnak) kedvencem az a repülő tözgolyót ''köpő'' lény, viszont a földi kollégája a sokszemű tőzhajigáló elég uncsi ... 5.1 ben a hang se rosz ...
elősször azt hittem úgy kell majd lefejteni magamat a monitorról de elég könnyen abbahagytam ... kezdtem 2-es nehézséggel (marine?) de aztán inkább újra elkezdtem veteránon mer ''túl könnyűnek tartottam''
na hirtelen ennyi... persze orákig lehetne részletezni még de most mennem kellSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Antonio
senior tag
válasz Antonio #3332 üzenetére
...
na jó megnéztem a zombik ruháit és nem is múltszázadi csak nekem tűnt annak, :D
nem olyan rosz a játék tényleg a parázós hangulat megvan (most egy kicsit játszottam vele)Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Gergarian
aktív tag
3333. hozzászólás! Grat! :C
Minden megoldható, vagy nem...
-
F-ECT$
titán
9800P tulajok mindenképp próbálják ki a 4.8-as Omegát. Kb 20%-os növekedést hoz a Cat 4.8-hoz képest. Nálam nem jött be a Cat 4.9b után.
szerk: most nézem a Cat 4.8-at
[Szerkesztve]Dive ever, work never.
-
AND1
őstag
Végigjátszottam múlt héten én is végre. Szép volt, jó volt. Ennyi
Egy régi PH-s.
-
Esmein
nagyúr
Doom3 ? Első reakció ?
- Ahha... Hm. Nem tetszik ez a hang ... Áááá... B*ZD MEG !
Az egész game arra épül, hogy a sötétből lehetőleg a hátam mögül előugrik valami mocsokság... Nem tetszik ez nekem...
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Aky
tag
Valaki megírná, mi az Omega driverek hivatalos honlapja ?! Köszi
-
addikt
www.omegacorner.com
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Dilikutya
félisten
kipróbáltam a gémet az alábbi konfigon: AMD Athlon XP 2000+, 512Mb RAM, GF4 Ti4200 128Mb
timedemo-ban 22fps körül ment, játék közben 1-2 kivételtől eltekintve nem is nagyon ment 20 alá. 1024/medium-ban szinte tökéletesen futNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
F-ECT$
titán
Nekem pedig ez kellene:
Doom 3asepak000.pk4glprogsinteraction.vfpDive ever, work never.
Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...