Hirdetés
Aktív témák
-
GEIL
addikt
OK....
:(:(:(------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
tiv83us
veterán
Egy ujonan nyilt ''csalodasos'' topikba epp most irtam, hogy szamomra az a csalodas a Doom3-ban, hogy irrealisan magas a gepigenye...
Mert gyonyoru /szerintem.../ de annyira brutalis effektek nincsenek benne, hogy ennyire atomeromuvet kivanjon.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
-
tiv83us
veterán
Vicces, valahol olvastam, hogy az x800pro-t mar inkabb felso-kozepkategorianak tartjak...:DDD Ez azert nevetseges. /Ezt egy cikkben olvastam, nem a forumon/
Meg azert a legtobb emberke meg most sem szaladgal 9800pro-val meg 1 giga rammal.
Persze nem aztmondtam, hogy az emberiseg szamara elerhetetlen konfig kell hozza, csak irrealisnak tartom az igenyet, ahhoz kepest amit ad. /Az arnyekolas es a bump-mapping mellett/.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
burgatshow
veterán
Ma nagynehezem összeszendvedte az 5.1-et apám, hogy kipróbálhassam egy 72centis tévén meg 5.1-es hanggal. Játszottam kb. 3/4 órát fényes nappal, de még így is beszaratósabb volt mint tegnap este monitornál fülessel! Főleg mikor a csatornákban másztam és mindenhol pókháló volt! Na az a fosatós! :DDD
-
Hushpush
tag
Hali tudna valaki segiteni... A delta_labs_sector 1 pályán tartok és valami reaktor vezérlőt kéne megtalálni, de én sehol nem találom az oda vezető utat.... Segítsen már valaki, mert már tök sok ideje állandóan ott bolyongok aztán kezd már kicsit unalmassá válni.:O
-
amiett
csendes tag
Hi! Miért nem tölti be a Monorail pályát? Elkezdi és utána visszalép a menübe... :(
Letöltött verzió!
A vasam: 2400+ 512mb ram 9800Pro
1024X768 High quality
HELP! -
F-ECT$
titán
válasz burgatshow #3109 üzenetére
Pedig szvsz fülessel is elég para, bár a nagy képernyő is sokat számít :)
Dive ever, work never.
-
Segnior_Barthez
senior tag
Sziasztok!
xp2200, 512ddr, ti4200 128MB. --->csak superlowba {640*480} :) szaggatás mentes. Játékélmény legkevesebb megnyírbálásával mit kapcsoljak ki, hogy 800*600 high- be tudjak játszani? (Bár nekem 1024high, 800medium, 640 medium, 640 low, vagy vmi ilyesmi beállításokat ajánl fel.)
A bump-ot, az árnyékot, vagy a configot filét bütyköljem?
THXhttps://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Drizzt
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz Segnior_Barthez #3118 üzenetére
Próbálj ki többféle drivert, hátha az egyik bejön...
Dive ever, work never.
-
Segnior_Barthez
senior tag
Valamelyik fórumtárs a 61.77-re esküdött, ezzel kezdtem én is.
Egy másik hozzászólás az 56.72-re voksolt. Most ez van, de nagy különbséget nem tapasztaltam. Asus a7v8x-es lapom van (a lightosabb), és 2 db 256-os ramom (266os és 400as). A haladóba (grafikai beállítások) minden bekapcsolva.
De gondolom ezeket nem szabad kikapcsolni az ''élmény miatt''. De az árnyékot lehet feláldozom.https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Drizzt
nagyúr
válasz Segnior_Barthez #3122 üzenetére
Hát áldozd, a többi elvileg úgyse eszi annyira a gépet, mégis szép...
I am having fun staying poor.
-
F-ECT$
titán
válasz Segnior_Barthez #3122 üzenetére
Szinte minden karihoz más-más driver a jó. Próbálkozni kell...
Dive ever, work never.
-
Balu 02
csendes tag
Hi!
Nem tudja valaki megmondani, hogy a Hell-ben mivel lehet megölni azt a nagy
izzó patás állatot? -
Pala
veterán
válasz Segnior_Barthez #3118 üzenetére
szvsz ha megszakad a kártyád, akkor se fogsz tudni 800x600 highban játszani akadásmentesen...ja és advancedben a shadow eszi a legtöbb fps-t, ezt kapcsold ki először....(nálam) a bump mapping semmit sem lassít, a speculart érdemes ( vagyis nem érdemes, csak lehet) még kikapcsolni, az hoz némi + fps-t.....de egy Ti4200-tól ne várj csodát
-
Rayman15
csendes tag
A segítségeteket szeretném kérni a Doom 3-al kapcsolatban ( milyen meglepő... :)) A probléma a következő: Audigy hangkátyám van ( a hangfal nem érdekes, mert biztos, hogy a kártya a ludas), elindítom a játék: minden OK. Aztán egy 2-3 perc múlva elmegy a hang. Játék megszakít, Optionsba belép, Surround Speaker ki-be, hang visszajön, de megint csak 2 percre :( Talán új driver kéne???
Segítségetek előre is köszönöm:
RaymanAbit NF7-S ,AMD Barton 2800+,HIS EXCALIBUR ATI Radeon 9800Pro 128MB,1024 Mb DDR 400Mhz Kingstone ,160GB Maxtor
-
Bencom
senior tag
Nna, tegnap végre megnézhettem a játékot high grafikával, valahol a kilencedik pálya környékén, és ne röhögjetek, de én majdnem öszeszartam rajta magam az effektek miatt, főleg, amikor elmentem egy folyosóra, ahol valaki így suttogott, hogy ''komm here!'', aztán még ilyesztőbben azt mondta, hogy ''follow me!'' és végül valami gyereksírásban és visítozásban fejeződött be a dolog, és a képernyő is vörös árnyalatra váltott:(
Tegnap este sokáig nem tudtam aludni, úgyhogy a futna is a gépemen, és ingyen is lene, sem raknám föl:B
Mellesleg olyan idegesítő, hogy az utasításokat rádión kapom, méghozzá angolul(németül tanulok:( ) és még zavaros is az adás, dehát full befosat...
Csak ennyit akartam mondani...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Bencom
senior tag
Ja és azt elfelejtettem, hogy 5.1-ben játszottuk, egy tök sötét szobába, közel az éjszakához...
És maga a játék is tök sötét, meg minden:(...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
májashurka
tag
jó a totyik up neki :)
karakaré lábalábé lábakaré karalábéééééé
-
daneee
tag
ez tényleg jó
a lényeg lényege lényegében lényegtelen
-
ssolitude
őstag
Nekem ugyanez a jelenség a FarCry-nál jelentkezett,miután a Duron-t kicseréltem XPAthlon-ra.Szerintem nézzél körbe Abit-éknál,hátha van BIOS frissítés.Nálam az megoldotta a problémát.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Aky
tag
Hi!
A konfigom: Abit IS7-E, 2.8GHz P4 Prescott 3.2Ghz-n. 2*256Mb Ram (Dual 372Mhz-en) egy Sapphire Radeon 9600Se (450/230 -ra húzva) videókártyával + 5.1 hangrendszer (Jazz).
800*600 medium árnyék és élsímitás kikapcsolása mellett a timedemo 50 fps, árnyék bekapcsolásával 27 fps. Ennyire le kell esnie az árnyék miatt az fps számnak?
Ha nem, akkor miért csökken a felére?
Ja amúgy végig nyomtam, nem volt rossz,de a parás részekhez nagyon hozzá lehetet szokni már így a vége fele. -
Drizzt
nagyúr
marsipajti.uw.hu
Elképesztő, hogy a fordítók mire oda nem figyelnek! :CI am having fun staying poor.
-
Rayman15
csendes tag
Csak jelzem, hogy megoldódott a problémám. Félredobtam az Audigy-t és előkaptam a jó kis SoundStorm (NF7-S) hangchipet! ;] Most király, minden a helyén szól a jó kis fadobozos Genius HT 5.1-en!!! Nagyon happy vagyok!!! :DD
Abit NF7-S ,AMD Barton 2800+,HIS EXCALIBUR ATI Radeon 9800Pro 128MB,1024 Mb DDR 400Mhz Kingstone ,160GB Maxtor
Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...