Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    ..Az AIR (sem) nem mini. Azt nem állítgatod. A mininiél nincs értelme) (Az EC(C)-t hiába, az FCC-t meg minek?Az ugye fix.
    Ha ez nem ment át a fent linkelt komentek közül, akkor tök mindegy.
    Mert a lényeg ez.

    Konzekvencia:

    ECC: 2.4 Ghz ugye jobb, mint az 5.8Ghz, ez gondolom ok. (Hatótáv szempontjából, optimlis felltételek mellett) Azaz hiába teszed át arra a bizonyos FCC-re (ami nem létezik ugye, mert automatikusan normál esetben is használja ezt a frekkit is, ha igény van rá a rendszer részéről) A 2.4Ghz nem váltzik és az 5.8Ghz sem, merta kkimenő max kakaó fix. Tehát egy fixre belőtt 5.8Ghz-el (direkt nem hívom FCC-nek, mert nem ettől az) sokkal szarabb lesz a hatótávod itt, mint a 2.4-el. Ahogy a képen is. ECC verció: 2.4Ghz : 2000m, 5.8Ghz 500m. Eddig ok?

    FCC verzió.
    Kurvára nincs mit álllítani, mert minek? Amit tud, azt alapból tudja.
    Fix 5.8Ghz.

    Akkor most minek is ide hack akármelyik verzióhoz? Komolyan érdekel. Arról nem beszélve, hogy lakott területen, ha sok a szórt jel, úgy meg fog hülyülni bármitől, hogy tök mindeg yhova fogod rakni az ECC verziót. Falu közepén, ahol eleve van free wifi, meg mindenkinek, a hézakban, nem ment el tőlem 10 métert és már weak signal volt. Meg lehetne kérdezni, de nem szoktak eldicsekedni vele, hogy hányan törték össze emiatt(is) a géépüket. Két hete voltam kint repülni haverral, vadi új, up to date minit kkivittük és elment a végtelenbe. Kurva nagy mákunk volt, hogy meglett, de ráment 3 óránk a keresésre. Egyszerűen az RTH-ra nem hogy hazajött volna, hanem eliindult padlón az elllenkező irányba. És ez kint volt a bazi nagy prérin.. De erről legtöbben csendben halllgatnak. Van face csoportja a mininek, elég tanulságos, bár ott is csak a farokméregetős vidik vannak, az ritka, amikor egy crash vidit fel mer valaki vállalni a saját, vagy a gép hülyesége miatt. Nagyon sok fogja magát és csak úgy leszáll. Tőled mondjuk 500 méterre. Meg az említett totál fals RTH-k tömkelege.
    Tényleg nem akarok senkit meggyőzni, mert úgy sem lehet. És valóban nem is akarok. :R. Meg kelll venni és megtapasztalni. De azt is majd ide lehet írni, ahogy én szoktam, ha valami szar. Azt is le lehet írni, hogy vallaki tévedett. Én tévedtem, amikor megvettem a mini-t, de sikerült eladni és az a pár hónap tapasztalat elég volt ahhoz, hogy többet ne vegyek.

    Szorri a dupla karakterekért, de szvsz. merül a vezeték nélküli billem. :D.
    Ilyen sem kell többet. :P.

    Ha veszel valamit, az ne wifis legyen. Persze, ha rám akarsz halllgatni. Jó az Air is, meg minden, de én speciel többet nem fogok venni ilyet, ami wifi-s. Régebben is intettem magam tőle, de a mini beszippantott, na mondom, hétha. Én még nagyon az elejéén vettem tavaly, amikor megjelent, elég nagy hiba volt.

Új hozzászólás Aktív témák