Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
Vezetékes digiről hívva vajon ingyenes? Nem találtam semmi infót.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz Lajosnagy17 #29966 üzenetére
Bocs, ha volt már, de nincs valami lista az új Bp-i állomásokkal?
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz #44932096 #31182 üzenetére
Itt meg valószínűleg anno Killerlala néven futott. Feltűnően hasonló a stílus.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Akinek Redmi Note 5-je van, és nem megy a VoLTE roaming:
Anno csináltam egy leírást a teló topikjában (Lackooo84 írása ihlette ). Illetve a topikjában a VoLTE-re keresve vannak még okosságok.
A leírás a profil kiválasztásáig megegyezik, de most másikat kell kiválasztani, az IN_VoLTE-Vodafone profilt.
Értelemszerűen arra a SIM slotra aktiválod, amiben a Digi-s kártyád van.
Talán más Xiaomikhoz is segítség lehet ez.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz csaszi75 #42348 üzenetére
Custom ROM van rajta (LOS 18.1), ott csak 1 db VoLTE kapcsoló van. Másik kapcsoló nem jelent meg, ha arra gondolsz.
De Redmi 4X-ben is próbáltam, ott igaz frissítettem a telefont LOS 19-re, de + kapcsoló nincs ott sem. A VoLTE kapcsoló bekapcsolásával a VoLTE roaming is aktiválódik.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz Protonmail #43568 üzenetére
Szia!
Ez egy Redmi Note 5 Prohoz való leírás.
A helyes profilt neked kell megkeresned, amivel működik. RN5P-nál az IN_VoLTE-Vodafone profillal működik.Mmm'kay?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest