Új hozzászólás Aktív témák

  • pw12345

    aktív tag

    válasz sfdrakex #76931 üzenetére

    Azt érzel, amit akarsz (mint a belinkelt 5G Digi hírrel kapcsoltban :U ),
    attól még tény marad. Hülyék is lennének nem variálni. Annak idején állítólag PIII.akon is ment a YT, próbáld meg most! TV-knél a gyártástól számított 5 év a gyártói támogatás a hasonló oldalakra és gondoskodnak, arról, hogy ne is legyen több.
    i5 750-nél még nem szembeötlő (nálam 10 éves W7, 3GHz Q2C-n is megy, igaz 720P-nél nagyobb felbontást nem próbáltam, C2D laptopon, viszont nem brillírozik), ahhoz képest, hogy annak idején közepes P4-en, akadás mentesen futott egy 720P-s videó, most egy 144-es jó, ha diavetítésre betölt, de valószínű, hogy az oldal is alig jön be. Míg ugyanaz a 720P videó letöltve, lejátszóval, simán elindul. :K
    Nem a nettel van gond. :N
    A WD tv live teljesítményéről nem tudok nyilatkozni és kb. nem is érdekel. Maga a 6+ éves TV, hogy teljesít? Ja sehogy.
    W7, YT szempontból indiferens egyelőre,
    jövő júniustól próbálj videókat nézni...
    Nálam évente 2-4 alkalommal lehalnak a beépülők, még üzenetet is kapok, hogy megszűnt a támogatás. Általában, amikor oldal design váltás is van a YT-on, nem feltétlenül, de olyankor mindig.

    >> #76932 cristijAn
    Azon mindennek is kellene menni SUHD-ban, az optikai kábel a digisek sara, ha nem tördelted meg. Nekik kell megjavítani.
    Ja, hogy játékokat, hát, arra nem tudok mit írni, ott már ilyen hardvernél is kérdés az SUHD.

    Nálam még B hálózat van és nem is várom, annyira a H-t: nincs net probléma, 1-2 ms a ping, nincs packet loss, egyelőre...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák